αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣου μπάναραν το προφίλ στα social media; Μία πλατφόρμα σε βοηθάει να ξεμπλέξεις

Σου μπάναραν το προφίλ στα social media; Μία πλατφόρμα σε βοηθάει να ξεμπλέξεις

Ίσως σου έχει τύχει να μπανάρουν κάποιο προφίλ σου στα social media. Στο Facebook, στο Instagram ή άλλου. Και μετά… είναι δύσκολο να ξεμπλέξεις.

Η νέα ρομποτική δικηγορική πλατφόρμα DoNotPay θέλει να βοηθήσει. Πρακτικά, η υπηρεσία ρωτάει το χρήστη για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και έπειτα στέλνει ένα κείμενο στο νομικό τμήμα της εκάστοτε πλατφόρμας για να αρθεί το ban του λογαριασμού σας.

Η πλατφόρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μάλιστα όχι μόνο στις social media υπηρεσίες, αλλά και σε Xbox, Uber, Steam, Amazon και άλλες. Όπως όλες όμως οι νομικές υπηρεσίες, το DoNotPay δεν είναι δωρεάν. Πρόκειται για μία συνδρομητική υπηρεσία όπου οι χρήστες της καλούνται να πληρώσουν $36 το μήνα για να την εκμεταλλευτούν.

Η υπηρεσία όμως τονίζει πως η επιτυχία δεν είναι σίγουρη, καθώς εξαρτάται από το αν έχετε αποκλειστεί από το social media δικαίως ή αδίκως. Αν έχετε όντως παραβιάσει τους όρους χρήσης δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν, ωστόσο αν το ban είναι άδικο έχετε μία ευκαιρία να ακουστεί η άποψή σας.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 13 =