αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣου λένε κάτι τα ονόματα Monoprice ή Mophie; Δες 5 «άγνωστα» τεχνολογικά brands που πρέπει να μάθεις

Σου λένε κάτι τα ονόματα Monoprice ή Mophie; Δες 5 «άγνωστα» τεχνολογικά brands που πρέπει να μάθεις

Θυμάστε το τηλεπαιχνίδι; “Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις 5 δημοφιλέστερες απαντήσεις…”;
Αν ρωτούσατε 100 ανθρώπους στο δρόμο “ποια είναι τα 5 μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της τεχνολογίας;” πιθανότατα οι απαντήσεις θα ήταν “Apple, Microsoft, Google…” και δυο – τρεις ακόμη.

Όμως, υπάρχουν και ονόματα που δεν τα ξέρουμε, όμως, αν μάθουμε για αυτά μπορούν πραγματικά να μας εκπλήξουν με την πρωτοτυπία, το στυλ αλλά και τις ευκαιρίες που έχουν να μας προσφέρουν. Το News.gr συνέλεξε 5 δυνατά tech brands που πιθανόν δεν ξέρετε αλλά έχετε τουλάχιστον έναν καλό λόγο (για το καθένα) που θα έπρεπε να μάθετε για αυτά!

Monoprice

Μια εταιρεία που ξέρουν ίσως οι λάτρεις των gadgets. Η “φιλοσοφία” της Monoprice είναι: διαμεσολάβηση μεταξύ προϊόντος και πελάτη με στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων για τον πελάτη. Φτιάχνει gadgets για τηλεοράσεις, συστήματα Home Theater, ηχοσυστήματα κ.ά.

Ενδεικτικά, προσφέρει σύστημα ηχείων για Home Theater με λιγότερο από 90 ευρώ.

Pad & Quill

Χειροποίητες θήκες για Apple smartphones και ορισμένες συσκευές που υποστηρίζουν Android. Αν θέλετε smartphones στην αιχμή της τεχνολογίας αλλά και με απαράμιλλο στυλ, δείτε (ενδεικτικά) την ξύλινη θήκη για το νέο iPhone 7 ή τη θήκη για iPad Pro 9.7 από λινό!

Mophie

Καθιερώθηκαν ως οι επίσημοι κατασκευαστές μπαταρίας για iPhone αλλά πλέον, όσοι ξέρουν, τους προτιμούν για πολλά λειτουργικά αξεσουάρ τηλεφώνων όπως μπαταρίες σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Δείτε ενδεικτικά το Power Capsule.

YouTube / Anker

Η υπ’ αριθμόν 1 εταιρεία πώλησης αξεσουάρ για κινητά στον “παράδεισο” της τεχνολογικής αγοράς, τις ΗΠΑ. Δείτε ενδεικτικά το USB hub με τις πολλαπλές υποδοχές για να φορτίζετε τα πάντα ταυτόχρονα!

AmazonBasics

Εντάξει, την Amazon την γνωρίζουμε όλοι (λίγο – πολύ). Αλλά το AmazonBasics; Τι είναι το AmazonBasics: κάτι σαν το outlet γνωστών εταιρειών ρούχων ή παπουτσιών, ένας ιστότοπος με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις σε ηλεκτρονικά είδη.

Λόγω του τεράστιου στοκ προϊόντων, η εταιρεία έχει τα περιθώρια να βγάζει και πάλι στην αγορά ευπώλητα και χρήσιμα ηλεκτρονικά προϊόντα, υπό το δικό της brand. Όλα τα προϊόντα καλύπτονται πλήρως από τις πολιτικές εγγύησης της Amazon ενώ λόγω του δικτύου της αποστέλλει, με χαμηλό κόστος αποστολής, προϊόντα που άλλες τεχνολογικές εταιρείες δεν πωλούν διαδικτυακά, καθώς δεν τις συμφέρει λόγω του κόστους αποστολής.
Δείτε ενδεικτικά το αδιάβροχο Mini BluetoothSpeaker.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + seven =