αρχικηVIRALΣουρεαλιστικό σκηνικό στον Άλιμο: Κρατάνε κλειστή την ιδιωτική παραλία, και ακριβώς δίπλα… γίνεται χαμός (ΦΩΤΟ)

Σουρεαλιστικό σκηνικό στον Άλιμο: Κρατάνε κλειστή την ιδιωτική παραλία, και ακριβώς δίπλα… γίνεται χαμός (ΦΩΤΟ)

Ένα ιδιαίτερο σκηνικό παρατηρήθηκε και σήμερα στον Άλιμο, αλλά και στο ευρύτερο παραλιακό μέτωπο της Αττικής. Όπως είναι γνωστό, οι ιδιωτικές παραλίες παραμένουν κλειστές έτσι ώστε να αποτραπεί η προσέλευση του κόσμου εκεί. Την ίδια στιγμή όμως, οι πολίτες συνωστίζονται… ακριβώς δίπλα από τις «κλειδωμένες» παραλίες- δηλαδή στις δημόσιες όπου η πρόσβαση ήταν και παραμένει ελεύθερη.

Το φαινόμενο έγινε πιο έντονο μόλις ανέβηκαν οι θερμοκρασίες τις προηγούμενες ημέρες, συνεχίστηκε σήμερα, και πιθανόν θα γίνει ακόμα πιο έντονο την ερχόμενη εβδομάδα όταν η θερμοκρασία, σύμφωνα με τις προβλέψεις θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς. Φυσικά, στις ανοιχτές παραλίες όπου συγκεντρώνεται ο κόσμος τώρα, έχει παρατηρηθεί ότι σε αρκετές περιπτώσεις δεν τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις. Στις οργανωμένες παραλίες πιθανότατα θα υπάρχει μια «τάξη», όταν αυτές ανοίξουν

Το σκηνικό σήμερα ήταν το ίδιο, και στο υπόλοιπο παραλιακό μέτωπο- όπου δηλαδή υπήρχε ανοιχτή παραλία καταγραφόταν συνωστισμός. Φτάνοντας μέχρι και στον Φλοίσβο. Την ίδια στιγμή τεράστιες οργανωμένες πλαζ όπως η “Ακτή του Ήλιου”, παραμένουν κλειστές και… έρημες.

Μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες, έτσι ώστε ο κόσμος να διασκορπιστεί και να μην στοιβάζεται ο ένας πάνω στον άλλο «όπου βρει»;

https://www.athensvoice.gr/sites/default/files/paralia3.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 11 =