αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣοβαρό πρόβλημα σε Facebook και Instagram: Δεν μπορούν να κάνουν log In πολλοί χρήστες (Εικόνα)

Σοβαρό πρόβλημα σε Facebook και Instagram: Δεν μπορούν να κάνουν log In πολλοί χρήστες (Εικόνα)

Με ένα πρόβλημα… διαρκείας, ήρθαν αντιμέτωποι πολλοί χρήστες του Facebook και του Instagram, το απόγευμα της Τετάρτης. Πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν να κάνουν Log In στις δύο πλατφόρμες, με το πρόβλημα να είναι αισθητό και στην Ελλάδα. Παρόμοια είναι η εικόνα σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες αλλά και στις ΗΠΑ.

Εντύπωση προκαλεί η χρονική διάρκεια του προβλήματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Facebook αντιμετωπίζει προβλήματα για πάνω 6 ώρες.

Όσοι προσπαθούν να εισέλθουν στους λογαριασμούς τους βλέπουν το παρακάτω μήνυμα, που κάνει λόγο για εργασίες συντήρησης.

Λίγο αργότερα, ο επίσημος λογαριασμός του Facebook στο Twitter έκανε το παρακάτω tweet. Στο οποίο λέει ότι η εταιρία εργάζεται για να λύσει τα προβλήματα που προέκυψαν. Την ίδια στιγμή, τα hashtags #FacebookDown και #InstagramDown έχουν γίνει Νο1 trend στο Twitter, με τους χρήστες να δηλώνουν αγανακτισμένοι.

 

UPDATE: 01:18 π.μ.

Το πρόβλημα στο Facebook άρχισε να λύνεται, και οι χρήστες μπορούν να κάνουν log in. Δεν μπορούν να κάνουν όλοι posts, ωστόσο η κατάσταση δείχνει ότι σιγά- σιγά ομαλοποιείται.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =