αρχικηVIRALΣκηνικό GTA: Άνθρωπος με GetPack εμφανίστηκε να πετά δίπλα από αεροπλάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκηνικό GTA: Άνθρωπος με GetPack εμφανίστηκε να πετά δίπλα από αεροπλάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Λες και πρόκειται για σκηνή από ταινία, ο πιλότος της American Airlines που βρισκόταν σε διαδικασία προσγείωσης ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου ότι υπήρχε ένας άντρας με jetpack δίπλα στο αεροπλάνο, όπως διαβάζουμε στο sputniknews.gr.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του πιλότου, ο ιπτάμενος άντρας με τη συσκευή τζετ βρισκόταν περίπου 270 μέτρα από το αριστερό φτερό του αεροσκάφους, ενώ πετούσαν σε υψόμετρο 1.000 μέτρων.

Το δίκτυο Fox 11 δημοσίευσε το ηχητικό της επικοινωνίας του πιλότου, που αποκαλύπτει το χρονικό των γεγονότων.

Λίγα λεπτά αργότερα, ένας άλλος πιλότος ισχυρίστηκε ότι είδε τον πυραυλάνθρωπο και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προειδοποίησαν τα υπόλοιπα αεροσκάφη που ήταν στην εναέρια περιοχή του Λος Άντζελες, στις ΗΠΑ.

Κι ενώ παρόμοια περιστατικά με πυραυλάνθρωπους να πετούν δίπλα-δίπλα σε αεροσκάφη έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν, αυτά επρόκειτο για άκρως προετοιμασμένες επιδείξεις και έλαβαν χώρα σε συγκεκριμένους, ελεγχόμενους εναέριους χώρους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αμερικανική υπηρεσία ερευνών (FBI) εξετάζει τις αναφορές για τον άντρα με το jetpack που πετούσε δίπλα στα αεροπλάνα και προσπαθεί να ανακαλύψει την ταυτότητα και τα κίνητρά του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − 7 =