αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣκέφτεται να ξεκινήσεις το δικό σου blog; Εδώ είναι 10 ιδέες για τα πρώτα posts σου

Σκέφτεται να ξεκινήσεις το δικό σου blog; Εδώ είναι 10 ιδέες για τα πρώτα posts σου

Στην εποχή μας είναι εύκολο να ξεκινήσεις το δικό σου blog/site ακόμα και από το δωμάτιο του σπιτιού σου. Όπως έχουμε ξανά πει άλλωστε, έτσι ξεκίνησε και το It’s Possible. Το 2016, από το δωμάτιο ενός σπιτιού στην Καλλιθέα. Σήμερα το site εξακολουθεί να «τρέχει» με τον ίδιο τρόπο, έχει αναπτυχθεί και διαβάζεται από 600.000+ αναγνώστες τον μήνα.

Αλλά εδώ υπάρχει ένα αρχικό ερώτημα που έχουν αρκετοί: Οκ, να φτιάξω το blog μου. Αλλά τι θα γράφω σε αυτό; Και όντως, αν ξεκινήσεις ένα τέτοιο project περιεχομένου, είναι σημαντικό να έχεις μια ροή αναρτήσεων. Να υπάρχει μια συνέπεια, έτσι ώστε να ξεκινήσεις να χτίζεις το κοινό σου.

Η παρακάτω λίστα λοιπόν μπορεί να σε βοηθήσει. Σε αυτή θα δεις «στα γρήγορα» 10 ιδέες για τα πρώτα posts σου. Είναι θέματα για τα οποία όλοι (ή οι περισσότεροι) θέλουν να διαβάσουν. Έτσι θα ξεκινήσεις να φέρνεις traffic στο blog σου.

Δοκίμασε, για παράδειγμα, να γράψεις άρθρα που εμπεριέχουν λίστες. ‘Η αν είσαι ειδικός σε ένα πεδίο, παρέθεσε μερικά από τα «μυστικά» σου έτσι ώστε να δώσεις value στο κοινό. Ενώ συνήθως είναι ενδιαφέροντα και τα «how-to» άρθρα. Δες όλες τις ιδέες παρακάτω. Και ξεκίνα το blog σου- αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

https://i.pinimg.com/564x/ea/d0/81/ead08118f6a4ae659cce3dc0ca55a382.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − five =