αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣκέφτεσαι να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή καριέρας; Εδώ είναι οι 3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου

Σκέφτεσαι να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή καριέρας; Εδώ είναι οι 3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου

Ένα είναι σίγουρο: Όταν βλέπεις ότι μια επιλογή «δεν βγαίνει» για πολύ καιρό συνεχόμενα, κάτι πρέπει να αλλάξεις. Το ίδιο ισχύει και στις δουλειές. Έτσι πολλοί άνθρωποι κάνουν το μεγάλο βήμα και αλλάζουν καριέρα. Ένα βήμα που σίγουρα δεν είναι εύκολο και θέλει αρκετή σκέψη.

Η Knaack Riordan, είναι ένας άνθρωπος που… ωθεί τους ανθρώπους στις αλλαγές καριέρας. Πως; Είναι η COO του Flatiron School. Πρόκειται για μια εταιρία που μπορεί να σου μάθει να γράφεις κώδικα και έτσι να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα σου. Χρησιμοποιώντας κυρίως το software.

Η Riordan, σε συνέντευξη της στο αμερικανικό Entrepreneur.com, παραθέτει τις 3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου, πριν πάρεις την απόφαση για το μεγάλο βήμα. «Τι σκοπεύεις να κάνεις; Τι σκοπεύεις να θυσιάσεις; Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις;». Αυτές είναι οι ερωτήσεις, σύμφωνα με την επιχειρηματία.

«Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για το τι είναι σημαντικό για εσένα», λέει η Riordan. Ενώ είναι επίσης καλό, να φτιάξεις μια λίστα με τους στόχους σου, έτσι ώστε μόλις υπάρξουν οι κατάλληλες ευκαιρίες, να τα δώσεις όλα έτσι ώστε να φτάσεις στην επιτυχία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 18 =