αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣε 111 προσλήψεις προχωρά η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία- Που να κάνεις αίτηση

Σε 111 προσλήψεις προχωρά η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία- Που να κάνεις αίτηση

Στην πρόσληψη 111 υπαλλήλων για τις λειτουργικές ανάγκες της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής του Εργοστασίου της στην Τανάγρα θα προχωρήσει η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία (ΕΑΒ). 

Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ και αφορούν σύμβαση διάρκειας 12 μηνών (από την υπογραφή της σύμβασης), με ανανέωση ή παράταση σε  περίπτωση συνέχισης του προγράμματος και μέχρι 5 έτη.

Οι θέσεις αφορούν τις ειδικότητες: ΠΕ Αεροναυπηγός Μηχανικός, ΤΕ Μηχανικοί Α/Φ, ΤΕ Ηλεκτρονικοί Α/Φ, ΤΕ Τεχνικοί Δομής Α/Φ, ΤΕ Μηχανικοί Α/Κ, ΤΕ Τεχνικός Επιφανειακών Διεργασιών, ΔΕ Πλύντες Α/Φ.

Κατά την πρόσληψή του, το νέο προσωπικό θα υποβληθεί στις προβλεπόμενες υγειονομικές εξετάσεις, ενώ εφόσον απαιτείται, θα λάβει και τη σχετική εκπαίδευση.

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων και της εμπειρίας τους οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (eab.asep.sox2_2021@haicorp.com) τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό τρόπο έως και την Πέμπτη 22 Απριλίου, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2262-0-52922.

Πηγή: insider.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + seventeen =