αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣε χαμηλότερη τιμή θα πωλείται πλέον το πακέτο Oculus Rift και Oculus Touch

Σε χαμηλότερη τιμή θα πωλείται πλέον το πακέτο Oculus Rift και Oculus Touch

Πιο προσιτό σε όποιους ενδιαφέρονται να ζήσουν μια VR εμπειρία, γίνεται το σύστημα εικονικής πραγματικότητας της Oculus. Συγκεκριμένα, το πακέτο Oculus Rift και Oculus Touch θα πωλείται πλέον στα 600 δολάρια, από τα 800 δολάρια που ήταν η προηγούμενη επίσημη τιμή του.

Φυσικά, για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει κάποιος την εν λόγω συσκευή, πρέπει να διαθέτει ήδη και ένα καλό PC. Με την εταιρία να έχει ανακοινώσει τις ελάχιστες τεχνικές απαιτήσεις.

Η Oculus αναφέρεται συγκεκριμένα στην NVIDIA GTX 970, μια GPU που φοράνε οι κάρτες γραφικών αξίας τουλάχιστον 350 ευρώ. Ικανή να αντέξει το φόρτο θεωρείται κατά την Oculus και η AMD 290, μια GPU σε κάρτες κόστους περί τα 400 ευρώ. Πάντως, η Oculus σημειώνει πως το VR δικαιολογεί το κόστος μιας καλής κάρτας γραφικών (και συγκεκριμένα, «αυξάνει την αξία των επιδόσεων της GPU»).

Στις ελάχιστες τεχνικές προδιαγραφές αναφέρονται επίσης οι επεξεργαστές της Intel, και συγκεκριμένα οι Core i5-4590, κόστους άνω των 220 ευρώ. Οι ελάχιστες απαιτήσεις σε μνήμη ορίζονται στα 8GB.

Ακόμα, στις προδιαγραφές περιλαμβάνονται τα Windows 7 SP1 ή νεότερη έκδοση, δύο από τις ταχύτερες θύρες, USB 3.0 και μια USB 2.0 καθώς και η έξοδος βίντεο HDMI 1.3.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 17 =