αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣε φουλ ρυθμούς «τρέχει» η Ikea- Έκανε ρεκόρ πωλήσεων

Σε φουλ ρυθμούς «τρέχει» η Ikea- Έκανε ρεκόρ πωλήσεων

Η Ikea, η μεγαλύτερη εταιρία λιανικών πωλήσεων επίπλων, ανακοίνωσε ετήσιες πωλήσεις-ρεκόρ, χάρη στους ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης σε χώρες όπως η Πολωνία και η Κίνα, σύμφωνα με το BBC.

Οι πωλήσεις στην εταιρία αυξήθηκαν στα 34,2 δισεκ. ευρώ για την ετήσια χρήση έως τον Αύγουστο. Η αλυσίδα άνοιξε 12 νέα καταστήματα, που βοήθησαν τις συνολικές πωλήσεις να αυξηθούν κατά 7,1%, αλλά η αύξηση ήταν μικρότερη συγκριτικά με το 11% που καταγράφηκε το προηγούμενο 12μηνο. Οι πωλήσεις σε καταστήματα που λειτουργούν για περισσότερο από ένα χρόνο αυξήθηκαν κατά 5% – όπως και στην προηγούμενη ετήσια χρήση.

Ο σουηδικός όμιλος ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις στην Πολωνία αυξήθηκαν κατά περίπου 20%, με τη χώρα να αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά τoυ, ενώ καλές επιδόσεις κατέγραψαν η Αυστραλία και ο Καναδάς. Η μεγαλύτερη αγορά της Ikea παραμένει η Γερμανία ενώ ακολουθούν οι ΗΠΑ. Η εταιρία άνοιξε φέτος τα πρώτα καταστήματά της στην Ινδία και τη Σερβία, με το δίκτυό της να αριθμεί 340 σημεία πώλησης σε 28 χώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + sixteen =