αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣε ποιους προορισμούς μπορείς να ταξιδέψεις μέσω της Volotea, με τιμές εισιτηρίων από 9 ευρώ

Σε ποιους προορισμούς μπορείς να ταξιδέψεις μέσω της Volotea, με τιμές εισιτηρίων από 9 ευρώ

Το δικό της μπαράζ προσφορών σε Ελλάδα και εξωτερικό, κάνει η Volotea. Όπως σημειώνει η εταιρία στο site της: «Στη Volotea κάνουμε το φυσιολογικό πραγματικότητα: συνδέουμε μικρές και μεσαίες ευρωπαϊκές πόλεις με απευθείας πτήσεις χωρίς στάσεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Θέλουμε να περνάτε περισσότερο χρόνο στον προορισμό σας και λιγότερο στο αεροπλάνο.Προσφέρουμε πολλούς προορισμούς, πτήσεις χωρίς στάσεις, χαμηλές τιμές, λογικές ώρες, φιλικά αεροδρόμια, συνεργασία με τους ντόπιους και φιλοξενία. Καλή εξυπηρέτηση σε χαμηλή τιμή».

Η Volotea θα έχει στη διάθεσή της 32 αεροσκάφη αυτό το έτος, κατηγορίας Airbus A319 και Boeing 717. Και τα δύο μοντέλα είναι αναγνωρισμένα για την άνεση και την αξιοπιστία τους, ενώ η Volotea προσφέρει ανακλινόμενα καθίσματα που είναι 5% πιο ευρύχωρα από τον μέσο όρο των αεροπορικών γραμμών. Άνω του 45% των πτήσεων που έχουν προγραμματιστεί για το 2018 αναμένεται να πραγματοποιηθούν με Airbus A319.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα, αυτή τη στιγμή η εταιρία προσφέρει εισιτήρια από 9 ευρώ για διάφορους προορισμούς. Δείτε παρακάτω την λίστα, ενώ αν θέλετε να κάνετε κάποια κράτηση επισκεφτείτε το επίσημο site.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + nineteen =