αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Σε ποιον τομέα θα δούμε τον πρώτο τρισεκατομμυριούχο»: Ο επενδυτής Marck Cuban έδωσε τη δική του απάντηση

«Σε ποιον τομέα θα δούμε τον πρώτο τρισεκατομμυριούχο»: Ο επενδυτής Marck Cuban έδωσε τη δική του απάντηση

Ο Bill Gates είναι αυτή τη στιγμή ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη. Με μια περιουσία που υπολογίζεται στα 85 δισ. δολάρια. Μάλιστα, πρόσφατα είχε δημοσιευτεί μια έκθεση, που έλεγε ότι αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς μπορεί να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Όταν ο ίδιος θα έχει φτάσει πλέον λίγο μετά τα 80 έτη του.

Φαίνεται όμως, ότι ο αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος, επιχειρηματίας και επενδυτής, Mark Cuban, έχει εντελώς διαφορετική άποψη. Μιλώντας στο SXSW Conference and Festivals που γίνεται αυτές τις ημέρες στο Τέξας, παράθεσε τη δική του άποψη.

«Σας το λέω, ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος θα είναι κάποιος που θα γίνει μάστερ στην Τεχνητή Νοημοσίνη και θα την εφαρμόσει με τρόπους που δεν έχουμε φανταστεί» τόνισε ο Cuban.

Όπως εξήγησε ο διάσημος επενδυτής, στο μέλλον οι ταχύτατοι επεξεργαστές των υπολογιστών και τα larger data, θα δημιουργήσουν τις ευκαιρίες έτσι ώστε η Τεχνητή Νοημοσύνη να εφαρμοστεί σε νέες βιομηχανίες. Πάντως, στην προπική του διαδρομή, ο ίδιος έχει καταφέρει να «προβλέψει» καταστάσεις και να κινηθεί σωστά. Είναι ο άνθρωπος που ίδρυσε μαζί με τον Todd Wagner την internet startup Broadcast.com, την οποία πούλησε στην Yahoo προς 5,7 δισ. δολάρια το 1999.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 4 =