αρχικηVIRALΣε ποιον ανήκει η θαλαμηγός των 300 εκατ. ευρώ που κατέφθασε στην Σκιάθο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ποιον ανήκει η θαλαμηγός των 300 εκατ. ευρώ που κατέφθασε στην Σκιάθο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η θαλαμηγός Al Mirqab έχει αγκυροβολήσει στην Σκιάθο. Πρόκειται για ένα πλοίο μήκους 133 μέτρων. Διαθέτει δύο πισίνες, ελικοδρόμιο, πέντε σουίτες, γυμναστήριο, τζακούζι και αίθουσα κινηματογράφου. Ναυπηγήθηκε το 2008 στο Wewelsfleth της Γερμανίας ενώ χαρακτηρίστηκε ως το πιο σύγχρονο και πολυτελές σκάφος εκείνης της χρονιάς σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Η κατασκευή του κόστισε 300 εκατ. ευρώ.

Ανήκει στον του σεΐχη και πρώην πρωθυπουργό του Κατάρ Χαμάντ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι, που επέλεξε για ακόμη μια φορά την όμορφη Σκιάθο. Το πρωί του Σαββάτου η πολυτελής θαλαμηγός του Al Mirqab αγκυροβόλησε στην παραλία Μάραθα, σε απόσταση αναπνοής από τις Κουκουναριές.

Το περίφημο «Al Mirqab» εδώ και χρόνια αγκυροβολεί για μερικές ημέρες στα Μάραθα της Σκιάθου, αφού το νησί των Σποράδων αποτελεί τον αγαπημένο τόπο του σεΐχη Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι και της οικογενείας του, ο οποίος διατηρεί και άριστες προσωπικές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες του «Skiathos Palace» αλλά και τον δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα που είχε προσκληθεί και επισκεφθεί στην Ντόχα τον σεΐχη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 10 =