αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣε ποιες περιοχές της Ελλάδας χρησιμοποιούν περισσότερο dating apps (Χάρτης)

Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας χρησιμοποιούν περισσότερο dating apps (Χάρτης)

Οι αναλυτές της Picodi.com έλεγξαν τα στατιστικά στοιχεία των αναζητήσεων που σχετίζονται με την αναζήτηση του έρωτα στο διαδίκτυο και δημιούργησαν μια κατάταξη με τις πιο online περιοχές.

Τα ονόματα των πιο δημοφιλών ιστοσελίδων και εφαρμογών γνωριμιών, καθώς και γενικοί όροι, όπως «εφαρμογή γνωριμιών», εμφανίστηκαν στις λίστες με τις φράσεις που αναζητήθηκαν.

«Για να κάνουμε τη σύγκριση δίκαιη, συγκρίναμε τον αριθμό των αναζητήσεων με τα πιο πρόσφατα στοιχεία της Κεντρικής Στατιστικής Υπηρεσίας για τον πληθυσμό σε ορισμένες επαρχίες» λένε οι δημιουργοί της έρευνας.

ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ONLINE;

«Αφού εξετάσαμε προσεκτικά τα δεδομένα της πιο δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης στην Ελλάδα, ανακαλύψαμε ότι οι πολίτες της Αττικής, Κρήτης και Μακεδονίας – Θράκης είναι πιο πιθανό να βρουν τους συντρόφους τους στο διαδίκτυο. Οι χρήστες του Διαδικτύου επισκέπτονται εφαρμογές γνωριμιών σε αυτές τις περιοχές πιο συχνά από το μέσο όρο στη χώρα. Οι πολίτες της Ηπείρου Δυτικής – Μακεδονίας αναζητούν αγάπη στο διαδίκτυο λιγότερο» εξηγούν.

Ακολουθεί η πλήρης κατάταξη των περιφερειών:

ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ONLINE;

1. Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής (ΑΔΑ)
2. Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης (ΑΔΚ)
3. Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης (ΑΔΜΘ)
4. Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου (ΑΔΑ)
5. Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου (ΑΔΠΔΕΙ)
6. Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας (ΑΔΘΣΕ)
7. Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας (ΑΔΗΔΜ)

Μεθοδολογία

Η έρευνα βασίστηκε σε σύγκριση του αριθμού των ερωτημάτων και των λέξεων-κλειδιών κατά την περίοδο 2019–2022 με βάση τα αρχειοθετημένα δεδομένα της Google (μέσω του εργαλείου σχεδιασμός λέξεων-κλειδιών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − fifteen =