αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣε πλειστηριασμό βγαίνει το ξενοδοχείο Grand Chalet στην Κηφισιά για 5,3 εκατ. ευρώ

Σε πλειστηριασμό βγαίνει το ξενοδοχείο Grand Chalet στην Κηφισιά για 5,3 εκατ. ευρώ

Στο σφυρί βγαίνει στις 27 Ιανουαρίου το ξενοδοχείο Grand Chalet στην Κηφισιά, με τιμή προσφοράς τα 5,28 εκατ. ευρώ.

Το ξενοδοχείο ανήκει στην εταιρεία «Κεφαλάρι Κτηματική- Οικοδομική- Τουριστική- Ξενοδοχειακή και εκμετάλλευσης κέντρων εστίασης ΑΕ» και η συνολική απαίτηση της τράπεζας Πειραιώς που το βγάζει σε πλειστηριασμό ανέρχεται στα 14.715.596,69 ευρώ, οφειλή που αφορά την έκδοση ομολογιακού δανείου τον Φεβρουάριο του 2008.

Το τριώροφο μπουτίκ ξενοδοχείο Grand Chalet βρίσκεται στην θέση «Πάτημα» ή «Επάνω Αμπέλια» της Κηφισιάς, μέσα σε οικόπεδο 6,3 στρεμμάτων.

Σύμφωνα με την έκθεση πλειστηριασμού, το κυρίως ξενοδοχείο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο, συνολικού εμβαδού 2.435,63 τμ..

Τα βάρη επί του πλειστηριαζόμενου ακίνητου (όπως αναφέρονται στην έκθεση πλειστηριασμού):

α) Υποθήκη υπέρ της «ΜΑΡΦΙΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» για 14.400.000,00 ευρώ

β) Προσημείωση υποθήκης υπέρ ως άνω για 1.680.000,00 δολάρια ΗΠΑ
Αναφέρεται ακόμα ότι ο νέος ασφαλισμένος δανειστής είναι πλέον η αλλοδαπή εταιρεία με την επωνυμία «DORY ACWUISITIONS DAC».-

γ) Κατασχετήρια επιταγή της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε., δυνάμει της από 10-6-2020 επιταγής Ν.Δ. 17/7/1923 «Περί ειδικών διατάξεων περί ανωνύμων εταιριών», για ποσό 14.715.596,69 ευρώ.

Επισπεύδουσα είναι η Τράπεζα Πειραιώς, υπό την ιδιότητά της ως Εκπροσώπου των Ομολογιούχων Δανειστών και Διαχειρίστριας Ομολογιακού Δανείου, οι όροι του οποίου περιέχονται στο από 05.02.2008 Πρόγραμμα Έκδοσης Κοινού Ομολογιακού Δανείου μετά Συμβάσεως Κάλυψης και Πρωτογενούς Διαθέσεως και ορισμού Διαχειριστή Πληρωμών και Εκπροσώπου των Ομολογιούχων, όπως ισχύει με τα Παραρτήματά του. Το ανεξόφλητο κεφάλαιο του δανείου ανήκει πλέον στην αλλοδαπή εταιρεία με την επωνυμία «DORY ACQUISITIONS DESIGNATED ACTIVITY COMPANY», που εδρεύει στο Δουβλίνο. Η εταιρεία αυτή έχει στην κυριότητα, νομή και κατοχή της το σύνολο των ομολογιών, τις οποίες απέκτησε δυνάμει πώλησης και εκχώρησης από την Τράπεζα Πειραιώς με την από 29.07.2019 σύμβαση πώλησης και μεταβίβασης απαιτήσεων από δάνεια.

Πηγή: newmoney.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =