αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣε νέο πλειστηριασμό βγαίνουν τα ακίνητα της Ηλεκτρονικής Αθηνών

Σε νέο πλειστηριασμό βγαίνουν τα ακίνητα της Ηλεκτρονικής Αθηνών

Σε πλειστηριασμό τίθενται εκ νέου ακίνητα της αλυσίδας Ηλεκτρονικής Αθηνών, η οποία πτώχευσε τον Απρίλιο του 2016. Τα ακίνητα τα οποία έχουν περιέλθει στην ευθύνη του συνδίκου βγαίνουν για δεύτερη φορά σε διαδικασία εκποίησηςκαθώς η πρώτη απόπειρα με αρχική τιμή εκκίνησης προσφοράς στο 1,566 εκατ.ευρώ δεν τελεσφόρησε.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το euro2day.gr, πρόκειται για δύο ακίνητα ιδιοκτησίας της εταιρίας που εδράζονται επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 117, και αφορούν σε ένα κατάστημα, που αποτελείται από έξι οριζόντιες ιδιοκτησίες (το Α’ υπόγειο, το ισόγειο και το πατάρι), συνολικής επιφάνειας 1.174 τ.μ., με ελάχιστο τίμημα 1.033.252,50 ευρώ και ο αποτελούμενος πολεοδομικά από 15 θέσεις στάθμευσης Α’ όροφος της πολυκατοικίας, με ελάχιστο τίμημα 63.000 ευρώ.

Το ποσό της εκποίησης, θα διανεμηθεί όπως προβλέπεται από τον νέο κώδικα, ως εξής: το 65% στους ενέγγυους πιστωτές δηλαδή στις Τράπεζες, το 25% στους πρώην εργαζόμενους και στο Δημόσιο και το 10% στους ανέγγυους πιστωτέςήτοι προμηθευτές, εκμισθωτές, κ.ά.

Το 1/3 του τιμήματος θα καταβληθεί κατά τη διαδικασία του πλειστηριασμού ενώπιον της Εισηγήτριας και το υπόλοιπο με την υπογραφή της σύμβασης μεταβίβασης με τραπεζικές επιταγές. Η εκποίηση θα γίνει στο Πρωτοδικείο Αθηνών, την πρώτη Δευτέρα μετά την πάροδο 10 ημερών από την τοιχοκόλληση της διακήρυξης της συνδίκου και 5 ημερών από τη δημοσίευση στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων του Ταμείου Νομικών και θα επαναλαμβάνεται κάθε επόμενη Δευτέρα μέχρι να εγκριθεί το τίμημα από την Εισηγήτρια.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 4 =