αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣε μειωμένη τιμή κυκλοφορεί το νέο Surface Duo

Σε μειωμένη τιμή κυκλοφορεί το νέο Surface Duo

Παρά την κυκλοφορία του μόλις τον προηγούμενο μήνα, το Surface Duo πωλείται σε σημαντικά μειωμένη τιμή σε σχέση με την αρχική του. Φαίνεται πως το ταξίδι του πρώτο Android smartphone της Microsoft δεν είναι τόσο ιδανικό, καθώς βλέπουμε ήδη να παίρνει την πρώτη έκπτωση του.

Συγκεκριμένα, το Surface Duo των 128GB πωλείται πλέον στη τιμή των 1.199,99 δολαρίων, ενώ το μοντέλο των 256GB πωλείται στα 1.299,99 δολάρια. Αυτό σημαίνει πως και τα δύο μοντέλα πωλούνται μείον 200 δολάρια από τις αρχικές τους τιμές. Μία τόσο σημαντικά μειωμένη τιμή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι ανησυχητική, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για προϊόντα της σειράς Surface που γενικά κρατάνε τις υψηλές τους τιμές.

Αν σας φαίνεται περίεργο, το Surface Duo έχει ήδη αρκετά προβλήματα που έχουν αναφερθεί. Το πρώτο ήταν το σπάσιμο του πλαστικού frame στη θύρα USB-C, μετά ήρθαν τα προβλήματα του hinge, ενώ τελευταία είδαμε και συσκευές με ανασηκωμένο γυαλί. Δε γνωρίζουμε πόσο θα διαρκέσει αυτή η μείωση, πάντως γεννούνται ερωτήματα σχετικά με το πόσο θα κοστίζει όταν και αν έρθει στην Ευρώπη.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 8 =