αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣε Ισπανικά χέρια πέρασε το Sheraton Rhodes Resort στη Ρόδο

Σε Ισπανικά χέρια πέρασε το Sheraton Rhodes Resort στη Ρόδο

Την εξαγορά του ξενοδοχείου Sheraton Rhodes Resort στη Ρόδο από την Λάμψα ανακοίνωσε η ισπανική εταιρία επενδύσεων real estate Azora. Σημειώνεται ότι η ελληνική εισηγμένη ανακοίνωσε εχθές την πώληση έναντι 43,8 εκατ. ευρώ.

Οπως αναφέρει η ισπανική εταιρία, το Sheraton Rhodes Resort θα συνεχίσει να λειτουργεί από τη Marriott και προσφέρει 401 δωμάτια, τα περισσότερα από τα οποία έχουν θέα στη θάλασσα.

Αυτή η εξαγορά αντιπροσωπεύει την πρώτη ξενοδοχειακή εξαγορά της Azora στην Ελλάδα και συμπληρώνει το υπάρχον χαρτοφυλάκιο 34 ξενοδοχείων με περίπου 9.300 δωμάτια σε Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Βέλγιο. Η Azora θα συνεχίσει να είναι ενεργή στην αγορά, δεδομένων των δυνατοτήτων και της απήχησης της ελληνικής αγοράς.

Η Concha Osácar, ένας από τους ιδρυτικούς εταίρους της Azora, σχολίασε: «Αυτή η συναλλαγή αντανακλά την ισχυρή μας εμπιστοσύνη στον τομέα της φιλοξενίας σε όλη τη Μεσόγειο. Η επέκταση της παρουσίας μας στην Ελλάδα αποτελεί σημαντικό ορόσημο εμάς, καθώς δραστηριοποιούμαστε πλέον στους πιο ελκυστικούς προορισμούς για τον ήλιο και την παραλία στην Ευρώπη (Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία και τώρα Ελλάδα).

Πιστεύουμε ακράδαντα στην ελληνική αγορά και τη μακροχρόνια απήχησή της, όχι μόνο για την προσέλκυση Ευρωπαίων επισκεπτών αλλά και για την εξυπηρέτηση της αυξανόμενης τουριστικής βάσης των ΗΠΑ. Το τελευταίο μας απόκτημα είναι ένα περιουσιακό στοιχείο εξαιρετικής ποιότητας και βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία σε ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά του Αιγαίου. Επιπλέον, το ξενοδοχείο θα συνεχίσει να διευθύνεται από τον καλύτερο χειριστή στην κατηγορία του, τη Marriott, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους σε αυτή την προσπάθεια.»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × three =