αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣε επίπεδα… ρεκόρ: Αυξήθηκαν και άλλο οι παραγγελίες για το Cybertruck

Σε επίπεδα… ρεκόρ: Αυξήθηκαν και άλλο οι παραγγελίες για το Cybertruck

Η αστοχία με τα θωρακισμένα τζάμια κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Cybertruck δεν αποθάρρυνε το κοινό και τους υποψήφιους αγοραστές του νέου επιβατικού pickup της Tesla, καθώς οι προπαραγγελίες του κινούνται με εντυπωσιακό ρυθμό. Σύμφωνα πάντα με τον επικεφαλής της εταιρείας, Elon Musk και το feedback που λαμβάνουμε από το λογαριασμό του στο Twitter.

Σύμφωνα με το τελευταίο του μήνυμα, οι προπαραγγελίες σε μόλις τρεις ημέρες από την ημέρα ανακοίνωσης για το Cybertruck ξεπέρασαν ήδη τις 200.000, αριθμός εντυπωσιακός τόσο γιατί βρισκόμαστε δύο χρόνια πριν την παραγωγή του οχήματος όσο και γιατί η τιμή των δύο εκ των τριών εκδόσεων είναι πολύ μεγαλύτερη από το μέσο κόστος ενός αυτοκινήτου, ακόμα και της συγκεκριμένης κατηγορίας, όπως σημειώνει το Deasy.gr.

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει προηγούμενο μήνυμα του Elon Musk, όταν ο αριθμός των προπαραγγελιών ήταν στις 146.000, με τον επικεφαλής της Tesla να δίνει και στοιχεία για τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Συγκεκριμένα, στο μήνυμά του αναφέρει ότι οι προπαραγγελίες μέχρι τότε κατευθύνονταν στις δύο ακριβότερες εκδόσεις σε ποσοστό 83%, με την πιο «φτωχή» έκδοση να συγκεντρώνει μόλις το 17%.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την προπαραγγελία του Cybertruck αρκεί η κατάθεση μόλις 100 δολαρίων, με την Tesla να προσθέτει ότι o καταναλωτής μπορεί να πάρει πίσω το ποσό αν δεν συμπληρώσει την τελική φόρμα παραγγελίας του οχήματος, λίγο πριν την έναρξη της παραγωγής του οχήματος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − eleven =