αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣε αύξηση μισθών προχωρά ο Βακάκης των Jumbo- Η επιστολή που έστειλε στους εργαζομένους

Σε αύξηση μισθών προχωρά ο Βακάκης των Jumbo- Η επιστολή που έστειλε στους εργαζομένους

Ιδιαίτερα κακό είναι το κλίμα σχετικά με τα Jumbo το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αφορμή τον νέο Εσωτερικό Κανονισμό Εργασίας που αφορά το προσωπικό της Εταιρείας. Θυμηθείτε το αναλυτικό άρθρο μας εδώ. Ενώ στο ελληνικό Twitter ανέβηκε δυναμικά το hashtag #cancel_jumbo, τις τελευταίες ημέρες.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, ο ιδρυτής των Jumbo Απόστολος Βακάκης, προχωρά σε μία κίνηση που στόχο έχει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα. Συγκεκριμένα, ενημέρωσε τους εργαζομένους της αλυσίδας ότι θα προχωρήσει σε αύξηση μισθών μέσα στο 2022. Πέρα από την αύξηση του εθνικού κατώτατου μισθού που έχει ήδη ανακοινώσει το κράτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής του ομίλου απέστειλε επιστολή προς τους εργαζόμενους των καταστημάτων Jumbo στην οποία αναφέρει ότι «στα πλαίσια της εξαγγελθείσας πρόθεσης για αύξηση του εθνικού νομοθετημένου κατώτατου μισθού σε ποσοστό 2%, η Jumbo ανακοινώνει ότι εκτός από το 2% του Κράτους, θα δοθεί ως έκτακτη αμοιβή επιπλέον 2% μηνιαίως στο προσωπικό της και με ημερομηνία ισχύoς την 01.01.2022.

Σε περίπτωση δε που εντός του έτους 2022 ο νομοθετημένος κατώτατος μισθός αυξηθεί (για δεύτερη φορά) σε ποσοστό συνολικά άνω του 4%, η Jumbo θα καταβάλει, ως έκτακτη παροχή, και την διαφορά της αύξησης αυτής στους εργαζομένους της αναδρομικά από 01.01.2022».

Στο ίδιο μήνυμα της εταιρίας, σημειώνονται τα εξής: «Οι εργαζόμενοι είναι το πρόσωπο της επιχείρησής μας και δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό ακόμη και υπό τις παρούσες, δυσμενείς συνθήκες. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία η Jumbo εκφράζει σήμερα έμπρακτα την ευγνωμοσύνη της».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 8 =