αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣε αυτό το website μπορείς να «ανεβάσεις» τη θέα από το παράθυρο σου και να βγάλεις χρήματα

Σε αυτό το website μπορείς να «ανεβάσεις» τη θέα από το παράθυρο σου και να βγάλεις χρήματα

Το window-swap σου επιτρέπει να… μεταφερθείς σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον πλανήτη. Και να δεις τη θέα από το παράθυρο κάποιου άλλου ανθρώπου, κάπου στον κόσμο.

Το app είναι μια δουλειά του ζεύγους Vaishnav Balasubramaniam και Sonali Ranjit, που ζουν στη Σιγκαπούρη. Και η ιδέα προέκυψε μέσα στις καραντίνες, τότε που όλοι ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Αυτό που βλέπουν ουσιαστικά οι χρήστες είναι μαγνητοσκοπημένα βίντεο, τα οποία έχουν τραβηχτεί μέσα από τα παράθυρα διαφόρων σπιτιών. Μάλιστα υπάρχει και φυσικός ήχος. Κάπως έτσι μπορείς να μεταφερθείς ως το Βιετνάμ, τις ΗΠΑ, την Αργεντινή, τον Καναδά, τη Ρωσία, την Ινδία και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες. Οπως θα διαπιστώσεις, υπάρχουν παράθυρα που σου προσφέρουν μια μαγική θέα προς την θάλασσα ή προς κάποιο άλλο σημείο στη φύση, ενώ υπάρχουν και παράθυρα που βλέπουν… στον τοίχο της απέναντι πολυκατοικίας.

Μπορείς να βγάλεις χρήματα

Το ακόμα καλύτερο είναι ότι το website σου δίνει την δυνατότητα να στείλεις χρήματα σε έναν… ιδιοκτήτη παραθύρου, αν σου αρέσει η θέα που προσφέρει. Και φυσικά οι άλλοι χρήστες μπορουν να στείλουν χρήματα σε εσένα, αν «ανεβάσεις» τη θέα από το δικό σου παράθυρο. Με την πλατφόρμα να παίρνει το 10% από κάθε συναλλαγή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + 10 =