αρχικηVIRALΣε αυτό το τρένο μπορείς να δεις θεατρικές παραστάσεις, να πας για φαγητό ή κοκτέιλ. Και είναι στην Αθήνα

Σε αυτό το τρένο μπορείς να δεις θεατρικές παραστάσεις, να πας για φαγητό ή κοκτέιλ. Και είναι στην Αθήνα

Το «Τρένο στο Ρουφ» είναι ένα ιδιαίτερο Project. Πρόκειται για ένα τρένο στο οποίο μπορείς να δεις θεατρικές παραστάσεις, να πας για φαγητό ή κοκτέιλ. Ενώ επίσης γίνονται και αρκετά μουσικά lives. Και είναι στην Αθήνα.

Μερικοί από τους χώρους του:

Θεατρικό Βαγόνι

Το Θεατρικό Βαγόνι είναι μία ανακατασκευασμένη ιταλική επιβατάμαξα του 1950 διαμορφωμένη σε μία κομψή, πλήρως εξοπλισμένη, θεατρική σκηνή, όπου παρουσιάζονται θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, διαλέξεις κ.α. Διαθέτει μηχανισμό προσομοίωσης κίνησης του τρένου, κάτι που προσδίδει ακόμη πιο ρεαλιστική αίσθηση στα “θεατρικά σας ταξίδια”.

Αποβάθρα

Αποδράστε στην καταπράσινη, δροσερή, open-air «Αποβάθρα» του Τρένου στο Ρουφ, με décor τα φωτισμένα βαγόνια,τα ελαιόδεντρα και τις ανθισμένες πικροδάφνες, για cocktails, ελαφρύ φαγητό, προβολές θερινού κινηματογράφου και αναπάντεχα μουσικά lives.

Wagon Βar

Το ταξίδι σας συνεχίζεται στη διπλανή φορτάμαξα του Wagon–Bar με δυνατά ποτά, ψαγμένα ακούσματα και κουβεντούλα με τους καλλιτέχνες.

Wagon Restaurant

Το γευστικό ταξίδι αρχίζει στο Wagon-Restaurant, την προπολεμική ιταλική εστιάμαξα, για ρομαντικό δείπνο σε αυθεντική ατμόσφαιρα περασμένων εποχών. Δοκιμάστε τα ζεστά και κρύα πιάτα από άριστες πρώτες ύλες, τις χορταστικές σαλάτες, τα ζουμερά «φευγάτα» μπιφτεκάκια, τα νόστιμα ζυμαρικά, την παραδοσιακή χειροποίητη πίτα της Χρυσούλας και άλλες νοστιμιές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 6 =