αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣε αυτό το μαγαζί φτιάχνουν το προφιτερόλ μπροστά στα μάτια σου. Ένας χημικός είναι ο ιδρυτής

Σε αυτό το μαγαζί φτιάχνουν το προφιτερόλ μπροστά στα μάτια σου. Ένας χημικός είναι ο ιδρυτής

«Το προφιτερόλ φτιάχνεται “à la minute” μπροστά στον πελάτη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να συμμετέχει και αυτός στη δημιουργία». Αυτό γίνεται στο Choureal. Εκεί όπου το προφιτερόλ φτιάχνεται μπροστά σου.

«Αυτό σημαίνει πως το γλυκό είναι πάντοτε φρέσκο και εξατομικευμένο, σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη. Τα ευωδιαστά σουδάκια είναι πάντοτε φρεσκοψημένα, μιας και βγαίνουν από το φούρνο κάθε μία ώρα. Με την παραγγελία, γεμίζονται είτε με βελούδινη κρέμα πατισερί με βανίλια Μαδαγασκάρης, είτε με φρέσκο χειροποίητο παγωτό» σημειώνει το brand στο site του.

Και συμπληρώνει: «Η τελετουργία της δημιουργίας συνεχίζεται με την επιλογή της υψηλής ποιότητας σοκολάτας η οποία θα ντύσει το προφιτερόλ και ολοκληρώνεται με την επιλογή της γαρνιτούρας. Έτσι μπορεί να δοκιμάσει κάποιος το μικρό έργο τέχνης του ολόφρεσκο, με τα ποιοτικότερα υλικά και στους γευστικούς τόνους που προτιμά: με σοκολάτα γάλακτος, μπίτερ, λευκή, πραλίνα, καραμέλα».

Πίσω από την ιδέα είναι ο Miles Σκλήρης. Ο οποίος δεν είναι ζαχαροπλάστης. Αλλά χημικός. «Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής μοιάζει πολύ με τη δουλειά σε ένα εργαστήριο χημείας», συνηθίζει να λέει ο ίδιος.

Το Choureal έχει καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =