αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣε αυτόν τον διαδραστικό χάρτη μπορείς να συγκρίνεις τις τιμές στα βενζινάδικα κοντά σου. Και να βρεις το φθηνότερο

Σε αυτόν τον διαδραστικό χάρτη μπορείς να συγκρίνεις τις τιμές στα βενζινάδικα κοντά σου. Και να βρεις το φθηνότερο

Ψάχνεις για οικονομική βενζίνη; Μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή με το όνομα FuelDaddy σου δείχνει τα κοντινότερα βενζινάδικα με τις τιμές τους, έτσι ώστε να μπορείς ανά πάσα στιγμή να κάνεις την σύγκριση.

Το FuelDaddy έχει συγκεντρώσει για εσένα βενζινάδικα από όλη την Ελλάδα σε μια πλατφόρμα ώστε να μπορείς να συγκρίνεις τιμές καυσίμων (βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης, αέριο κίνησης και πετρέλαιο θέρμανσης).

Μπορείς να δεις τα βενζινάδικα που είναι κοντά σου και τις τιμές τους, μέσα από τον διαδραστικό χάρτη εδώ.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εισάγεις την τοποθεσία που σε ενδιαφέρει.

«Βρες τις καλύτερες τιμές, για όλους τους τύπους καυσίμων, σε όλη την Ελλάδα! Οι τιμές παρέχονται από την επίσημη υπηρεσία του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας καθώς και από τους εγγεγραμμένους πρατηριούχους και χρήστες της πλατφόρμας μας» διαβάζουμε στην εφαρμογή.

Οι υπηρεσίες του FuelDaddy παρέχονται δωρεάν σε όλους τους χρήστες μέσω web και mobile εφαρμογών για Android και iOS.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 8 =