αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣε αυτή την τοποθεσία θα ανοίξουν τα «Τουρκικά Zara» στην Αθήνα

Σε αυτή την τοποθεσία θα ανοίξουν τα «Τουρκικά Zara» στην Αθήνα

H Trade Estates ΑΕΕΑΠ, εταιρεία του Ομίλου Fourlis προχώρησε την υπογραφή του συμφωνητικού αγοράς μετοχών της εταιρείας Bersenco Ανάπτυξη & Εκμετάλλευση Ακινήτων Μονοπρόσωπη ΑΕ ιδιοκτήτριας του νέου εμπορικού πάρκου στην οδό Πειραιώς έναντι 18,3 εκατ. ευρώ.

Το εμπορικό πάρκο βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 54, στο Νέο Φάληρο εκτείνεται σε μια επιφάνεια 14.895 τ.μ., με εμπορικές επιφάνειες 14.555,46 τ.μ. 400 υπόγειες θέσεις στάθμευσης. Όπως διαβάζουμε στα Dikaiologitika.gr, στα 14 καταστήματα που θα στεγασθούν, συμπεριλαμβάνονται AAA (Triple-A) μισθωτές όπως ΑΒ Βασιλόπουλος, τα «τουρκικά Ζara» LCWaikiki, Μουστάκας, McDonald’s και άλλα.

Το εμπορικό πάρκο με πράσινα χαρακτηριστικά βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής και η αποπεράτωσή του αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων τριών μηνών, με την έναρξη λειτουργίας να εκτιμάται για τον Ιούνιο 2022.

Μέσω της νέας επένδυσης η Trade Estates ΑΕΕΑΠ στοχεύει στην περαιτέρω διεύρυνση της εμπορικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται στην διασταύρωση των οδών Κηφισού και Πειραιώς.

Σε συνδυασμό με το υπάρχον συγκρότημα όπου ήδη λειτουργεί η εταιρεία στην περιοχή Ρέντη, αλλά και με τα δύο Big Box καταστήματα κορυφαίων ομίλων λιανικής, δημιουργείται ένας κορυφαίος εμπορικός προορισμός με εύκολη πρόσβαση και από τις δύο κατευθύνσεις της οδού Πειραιώς.

Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η εκμετάλλευση των συνεργιών μεταξύ των δυο συγκροτημάτων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 2 =