αρχικηVIRALΣε αυτή την ταβέρνα μπορείς να φας και να πιεις όσο θες με 14 ευρώ

Σε αυτή την ταβέρνα μπορείς να φας και να πιεις όσο θες με 14 ευρώ

Πως θα σου φαινόταν να πας σε μια ταβέρνα και να φας… απεριόριστα, δίνοντας μόλις 14 ευρώ; Αυτό γίνεται στην ταβέρνα «Αγκαλίτσας» στη Θεσσαλονίκη.

Τσιπούρες, γαρίδες σαγανάκι, μπακαλιάρο, ψητά κρεατικά, μεγάλη ποικιλία ορεκτικών και ολόφρεσκιες σαλάτες, είναι μόλις μερικά από όσα μπορούν να απολαύσουν οι πελάτες.

Τόσο στα Λαδάδικα όσο και στην Πυλαία, τα καταστήματα της επωνυμίας προσφέρουν πάνω από 80 πιάτα, σε μια φιξαρισμένη τιμή για όλα τα πορτοφόλια.

Στο κατάστημα που βρίσκεται στα Λαδάδικα, ο πελάτης πληρώνει 15 ευρώ και τρώει μέχρι σκασμού, απολαμβάνοντας απεριόριστο φαγητό και χύμα κρασί, τσίπουρο ή μπύρα. Στην περιοχή της Πυλαίας το menu είναι το ίδιο αλλά η τιμή διαμορφώνεται στα 14 ευρώ.

«Ο κόσμος είναι τίμιος απέναντι μας. Παραγγέλνει πολλά πιάτα αλλά γνωρίζει ότι μπορεί να τα φάει. Δεν θα κάνει υπερβολές», λέει στο thestival.gr ο Μανώλης Γκαλάντε υπεύθυνος του καταστήματος στα Λαδάδικα.

Τα Σαββατοκύριακα στον “Αγκαλίτσα” ο κόσμος είναι πολύς. Τις καθημερινές η κίνηση είναι λιγότερη, αλλά το μαγαζί όλες τις ημέρες της εβδομάδας έχει πελάτες.

Η προσφορά ισχύει για παρέες άνω των δύο ατόμων, ενώ αν κάποιος το επιθυμεί θα πληρώσει ακριβώς αυτό που του αναλογεί, βάσει των τιμών που αναγράφονται στους καταλόγους. «Εμείς χαιρόμαστε που οι πελάτες μας απολαμβάνουν το φαγητό τους χωρίς να σκέφτονται μήπως παραγγείλουν κάτι και ξεφύγει ο λογαριασμός. Το κόλπο της υπόθεσης είναι ότι η τιμή είναι φιξ», λέει ο υπεύθυνος του καταστήματος.

https://www.thestival.gr/wp-content/uploads/2022/11/274945280_5560813153934166_8696551063064479049_n.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × one =