αρχικηΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΣε αυτή την πλατφόρμα, οι εργαζόμενοι βαθμολογούν τους εργοδότες τους. Και μπορούν να δουν όλοι τις αξιολογήσεις

Σε αυτή την πλατφόρμα, οι εργαζόμενοι βαθμολογούν τους εργοδότες τους. Και μπορούν να δουν όλοι τις αξιολογήσεις

Στέλνεις ένα βιογραφικό, σε μια εταιρία που θέλεις να εργαστείς. Αλλά συνήθως υπάρχει ένα «κενό»: Δεν γνωρίζεις ακριβώς τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν μέσα σε μια εταιρία, έτσι ώστε να αποφασίσεις αν πραγματικά θες να πας εκεί. Αυτό το πρόβλημα έρχεται να λύσει η πλατφόρμα Poudouleveis.gr.

Τα δεδομένα είναι απλά: Κάθε εργαζόμενος ή πρώην εργαζόμενος μιας εταιρίας, μπορεί να αξιολογήσει ανώνυμα τον εργοδότη του. Και τις αξιολογήσεις αυτές μπορούν να τις δουν όλοι. Μπορείς να αξιολογήσεις συνολικά μια εταιρία. ‘Η να παραθέσεις την εμπειρία σου κατά την job interview σε μια επιχείρηση. ‘Η να παραθέσεις το εύρος των μισθών που δίνονται.

Ο ιδρυτής της πλατφόρμας, Costin Tudor, μιλά αποκλειστικά στο It’s Possible. «Απευθείας» από την Ρουμανία, όπου είναι τα κεντρικά γραφεία της πλατφόρμας. Και μας εξηγεί κάθε λεπτομέρεια για το μεγάλο project που έχει δημιουργήσει, το οποίο έχει ήδη «σηκώσει» συνολική χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ.

Τι μπορεί να βρει κάποιος χρήστης στην πλατφόρμα σας;

Οι χρήστες μπορούν να βρουν στο Poudouleveis.gr πληροφορίες σχετικά με το πώς είναι να εργάζεται κάποιος για ένα συγκεκριμένο εργοδότη στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες παρέχονται απευθείας από πρώην ή τρέχοντες υπαλλήλους.

Οι εργαζόμενοι μπορούν ανώνυμα να κάνουν το δικό τους review- αξιολόγηση. Και να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες ανάπτυξης μέσα σε μια εταιρία, τον μισθό, το management ή τις Αξίες της εταιρίας. Οι εργαζόμενοι μπορούν να παραθέσουν τα θετικά στοιχεία, αλλά και εκείνα που χρειάζονται βελτίωση.

Ταυτόχρονα, οι εργοδότες μπορούν να αλληλεπιδράσουν στα reviews των χρηστών. Με αυτόν τον τρόπο, το Poudouleveis.gr δημιουργεί ένα εποικοδομητικό πλαίσιο διαλόγου.

Επίσης, η πλατφόρμα παρέχει τη δυνατότητα στους υποψήφιους να αξιολογήσουν την εμπειρία τους στις job interviews και πώς αισθάνθηκαν κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας πρόσληψης για μια συγκεκριμένη εταιρεία.

Αποστολή μας είναι να φέρουμε τη διαφάνεια στην ελληνική αγορά εργασίας.

Ποια είναι τα βήματα, για να δημοσιοποιήσει ένας χρήστης το review του;

Προκειμένου ένας χρήστης να δημοσιεύσει μια κριτική, πρέπει να δημιουργήσει έναν δωρεάν λογαριασμό στο Poudouleveis.gr (ο λογαριασμός μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί με το προφίλ του Linkedin για παράδειγμα), τότε πρέπει να συμπληρώσει το όνομα του εργοδότη για τον οποίο δουλεύει, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που είδε μέσα από την εμπειρία του, και άλλες πρόσθετες πληροφορίες αν θέλει: πόλη, αριθμός ετών που εργάστηκε εκεί κλπ.

Ο ιδρυτής της πλατφόρμας, Costin Tudor

Με βάση τα rating σας, μπορείτε να μας πείτε κάποιους «κορυφαίους εργοδότες» και κάποιους «κακούς εργοδότες» στην Ελλάδα;

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ξεκινήσαμε πρόσφατα την πλατφόρμα μας στην Ελλάδα, λαμβάνουμε συνεχώς κριτικές για τους Έλληνες εργοδότες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μια λίστα των κορυφαίων στις αρχές του 2020. Οι βιομηχανίες στις οποίες οι χρήστες μας αξιολογούν περισσότερο τους εργοδότες τους είναι: Retail, Τουρισμός & φιλοξενία, πληροφορική, συμβουλευτικές υπηρεσίες, τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Έχουν υπάρξει εργοδότες που να έχουν διαφωνήσει με τα αστεράκια που πήραν ως βαθμολογία;

Αυτή τη στιγμή βλέπουμε ότι οι εργοδότες είναι ανοιχτοί στο να λαμβάνουν feedback από τους υπαλλήλους τους, με αυτόν τον τρόπο μπορούν να βελτιώσουν τις τρέχουσες λειτουργίες τους. Σύντομα θα παρέχουμε συγκεκριμένες λύσεις για τους εργοδότες ώστε να αλληλεπιδρούν καλύτερα με τους χρήστες στην πλατφόρμα και να προσελκύουν τους υποψηφίους πιο αποτελεσματικά.

Τι χρηματοδότηση έχετε λάβει μέχρι τώρα, και ποια είναι τα πλάνα σας πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι;

Μόλις ολοκληρώσαμε τον δεύτερο γύρο χρηματοδότησης, και έχουμε λάβει συνολικά 500.000 ευρώ από Angel Investors και Venture Capital Funds.

Εστιάζουμε στην ανάπτυξη νέων λειτουργιών μας για υποψήφιους και εργοδότες. Kαι θέλουμε να αυξήσουμε την προβολή μας στις χώρες όπου υπάρχει η πλατφόρμα: Ελλάδα, Ρουμανία, Ουγγαρία, Τσεχία και Μολδαβία.

Τα κεντρικά γραφεία σας είναι στην Ρουμανία. Σκοπεύετε να αποκτήσετε γραφεία και σε άλλες χώρες;

Πράγματι, η έδρα μας βρίσκεται στη Ρουμανία, και επίσης έχουμε θυγατρική στη Δημοκρατία της Μολδαβίας. Από αυτές τις δύο χώρες διαχειριζόμαστε το επιχειρηματικό και όλο το τεχνικό κομμάτι για όλες τις πλατφόρμες μας.

Σύντομα θα έχουμε τοπικά γραφεία σε κάθε χώρα όπου είμαστε παρόντες, έτσι θα είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε τις τοπικές πλατφόρμες και να τις προσαρμόζουμε στις τοπικές ανάγκες και προσδοκίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × four =