αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣε αυτή την πλατφόρμα, οι εργαζόμενοι βαθμολογούν τους εργοδότες τους. Και μπορούν να δουν όλοι τις αξιολογήσεις

Σε αυτή την πλατφόρμα, οι εργαζόμενοι βαθμολογούν τους εργοδότες τους. Και μπορούν να δουν όλοι τις αξιολογήσεις

Το Poudouleveis.gr είναι μία διαδικτυακή κοινότητα, που αποτελεί μέλος του δικτύου πλατφορμών WhereWeWork, και είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στους Έλληνες εργαζόμενους. Η διαδικτυακή αυτή κοινότητα βοηθά τους υποψήφιους να βρουν νέες θέσεις εργασίας, κριτικές εργαζομένων για διάφορες εταιρείες, πληροφορίες σχετικά με τους μισθούς και λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής των συνεντεύξεων πρόσληψης. Παράλληλα, το Poudouleveis.gr βοηθά τους εργοδότες, μέσω των εργαλείων «Employer Branding», «Jobbing» και «Advertising», να προσελκύσουν και να διατηρήσουν τους πιο ικανούς υπαλλήλους.

Ο όρος «Employer Branding» αναφέρεται στη φήμη που έχει αποκτήσει μια εταιρεία – σχετικά με το εργασιακό της περιβάλλον – από τρέχοντες αλλά και δυνητικούς εργαζόμενους. Στην πραγματικότητα, είναι κάτι περισσότερο από το απλό καθήκον που επωμίζονται οι υπεύθυνοι Ανθρώπινου Δυναμικού: Είναι μια στρατηγική, κοινή προσπάθεια όλων των τμημάτων μιας εταιρείας για τη δημιουργία ενός διαρκούς αγωγού ανακάλυψης και «στρατολόγησης» ταλέντων μέσω δράσεων. Το «Employer Branding» του Poudouleveis.gr βοηθά στη μείωση του κόστους και του χρόνου πρόσληψης, ενώ παράλληλα αυξάνει το ποσοστό συμμετοχής στις συνεντεύξεις κατά 50%, καθώς επίσης και το συνολικό ποσοστό διατήρησης των εργαζομένων της εταιρείας.

Το «Jobbing» του Poudouleveis.gr αποτελεί μία διαφοροποιημένη λύση, που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της απαίτησης των χρηστών για απευθείας υποβολή αιτήσεων μέσω της πλατφόρμας, αλλά και της δυνατότητας στόχευσής τους ανάλογα με τις θέσεις εργασίας που μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Υπολογίζεται ότι, κατά μέσο όρο, ένας υποψήφιος διαβάζει τουλάχιστον 5 κριτικές στο Poudouleveis.gr πριν υποβάλει αίτηση για μια θέση εργασίας. Το Poudouleveis.gr είναι το πιο αποδοτικό κανάλι πρόσληψης από άποψη κόστους και αποτελεσμάτων. Οι εργοδότες μπορούν να δημοσιεύσουν στην πλατφόρμα θέσεις εργασίας και έτσι να προσελκύσουν τους κατάλληλους για την εταιρεία τους υποψήφιους εργαζομένους.

Με έναν αριθμό άνω των 500.000 επισκεπτών κάθε μήνα, περισσότερους από 500.000 εγγεγραμμένους χρήστες και πάνω από 2.000.000 μηνιαίες προβολές, το Poudouleveis.gr, μέσω του εργαλείου «Advertising», μπορεί να προσφέρει στις εταιρείες της Ελλάδας ένα νέο κανάλι προώθησης για την αύξηση στην αναγνώριση της εταιρικής επωνυμίας και τη διαφοροποίηση σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Οι υποψήφιοι μπορούν με τη σειρά τους να δημιουργήσουν online ένα άψογο βιογραφικό και να υποβάλλουν αίτηση για μία επιθυμητή θέση εργασίας. Η πλατφόρμα παρέχει συμβουλές, αναλυτική περιγραφή βημάτων και συγκεκριμένα υποδείγματα για τη δημιουργία βιογραφικών σε ελκυστική μορφή, που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο αυστηρούς υπεύθυνους προσλήψεων. Ακόμα, μπορούν να επωφεληθούν από τις καταγεγραμμένες αναφορές άλλων χρηστών, μέσω του Poudouleveis.gr, σχετικά με την εμπειρία τους από συνεντεύξεις. Η πλατφόρμα διαθέτει και ειδική σελίδα αφιερωμένη στους φοιτητές που αναζητούν εργασία.

Στην αναζήτηση αυτή, σημαντικό ρόλο μπορούν να διαδραματίσουν οι εν ενεργεία εργαζόμενοι, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν 100% ανώνυμα την εργασιακή τους εμπειρία σε έναν συγκεκριμένο εργοδότη μέσω της πλατφόρμας. Η διαδικασία περιλαμβάνει γενική αξιολόγηση της εταιρείας, καταγραφή της εργασιακής εμπειρίας με αναλυτική περιγραφή των θετικών σημείων – αλλά και όσων χρήζουν βελτίωσης – καθώς επίσης και δυνατότητα παροχής συγκεκριμένων συμβουλών βελτίωσης προς τη διοίκηση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =