αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣε αυτή την πλατφόρμα μπορείς να δεις δωρεάν 6.000 διαλέξεις διακεκριμένων Ελλήνων

Σε αυτή την πλατφόρμα μπορείς να δεις δωρεάν 6.000 διαλέξεις διακεκριμένων Ελλήνων

Θες να πάρεις νέες γνώσεις; Τι θα έλεγες να παρακολουθήσεις μερικές ομιλίες διακεκριμένων Ελλήνων;

Ο ιστότοπος blod.gr περιέχει 6.000 επιλεγμένες διαλέξεις από όλο το φάσμα της επιστημονικής και πνευματικής ζωής της Ελλάδας, με 5.000 θέματα από 37 θεματικές ενότητες. Η πρόσβαση στη μοναδική αυτή ηλεκτρονική βιβλιοθήκη είναι δωρεάν. Ανάμεσα στους 6.000 ομιλητές του BLOD, μπορείτε να συναντήσετε και να ακούσετε σημαντικούς Ελληνες, όπως τον βραβευμένο καθηγητή του ΜΙΤ Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, την διακεκριμένη καθηγήτρια Ιστορίας Μαρία Ευθυμίου, τον διεθνή βιολονίστα και μαέστρο Λεωνίδα Καβάκο, τον αρχιτέκτονα και ακαδημαϊκό Μανόλη Κορρέ, τον διάσημο αστροφυσικό Σταμάτη Κριμιζή, τον κορυφαίο θεωρητικό φυσικό Δημήτρη Νανόπουλο, καθώς και τις αγαπημένες Κική Δημουλά και Αλκη Ζέη που έφυγαν πρόσφατα.

Ακόμα στο BLOD μπορείτε να γνωρίσετε μέσα από την εικόνα και τον λόγο τους, μεγάλες διεθνείς προσωπικότητες όπως είναι οι νομπελίστες Τζέιμς Κρόνιν, Ντέιβιντ Γκρος και Ορχάν Παμούκ, οι διάσημοι συγγραφείς Αντόνιο Ταμπούκι, Πασκάλ Μπρυκνέρ, Πολ Οστερ, Αντρέ Νιούμαν και Βικτόρια Χίσλοπ, οι φιλόσοφοι Ετιέν Μπαλιμπάρ και Αλέν Μπαντιού, ο σκηνοθέτης Πίτερ Στάιν, η εικαστικός Μαρίνα Αμπράμοβιτς κ.ά.

Ο ιστότοπος Blod είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα –και ένας από τους λίγους διεθνώς– που προβάλλει αποκλειστικά διαλέξεις. Δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2011 με πρωτοβουλία και δαπάνες του Ιδρύματος Μποδοσάκη και εντάσσεται στο πλαίσιο του πρωταρχικού στόχου του ιδρύματος για την προαγωγή της παιδείας στην Ελλάδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 18 =