αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Σε αυτή την ηλικία πρέπει να έχεις τουλάχιστον 100.000 δολάρια στην άκρη»: Εξηγεί ένας διάσημος επενδυτής

«Σε αυτή την ηλικία πρέπει να έχεις τουλάχιστον 100.000 δολάρια στην άκρη»: Εξηγεί ένας διάσημος επενδυτής

Για τον Kevin O’Leary έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς επενδυτές στις ΗΠΑ. Με συμμετοχή σε αρκετά τηλεοπτικά business shows. Τώρα ο ίδιος μιλά για την αποταμίευση. Και είναι… συγκεκριμένος.

«Μέχρι να φτάσεις 33 ετών, θα πρέπει να έχεις αποταμιεύσει 100.000 δολάρια. Βάλε αυτόν τον στόχο. Τριάντα τρία, και 100.000 δολάρια», λέει ο ίδιος στο CNBC.

Γιατί 33; Όπως εξηγεί ο Kevin O’Leary αυτό είναι το «σημείο αιχμής» στη ζωή ενός ατόμου, σε ότι αφορά την αποταμίευση. Αν δεν έχεις φτάσει σε ένα καλό επίπεδο ως τότε, από εκεί και πέρα μάλλον… μένεις πίσω.

Σου φαίνεται «άπιαστο» αυτό το πόσο; Δεν είσαι πάντως ο μόνος. Έρευνα που επικαλείται το CNBC, λέει ότι το 57% των Αμερικανών δεν έχει αποταμιεύσει ούτε 1.000 δολάρια. Σκεφτείτε ποιοι μπορεί να είναι οι αντίστοιχοι αριθμοί για την Ελλάδα.

Ο Kevin O’Leary πάντως είναι ξεκάθαρος: « «Πρέπει να ξεκινήσεις στα 20 σου». Επιβεβαιώνοντας τη φράση που λέει «όσο πιο νωρίς, τόσο το καλύτερο».

Εσύ πιστεύεις θα έχεις «πιάσει» τα 100.000 δολάρια στα 33 σου;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + six =