αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣε… αναβρασμό οι εταιρίες πατινιών στην Ελλάδα: Έβγαλε ανακοίνωση και η Hive

Σε… αναβρασμό οι εταιρίες πατινιών στην Ελλάδα: Έβγαλε ανακοίνωση και η Hive

Έντονες διεργασίες φαίνεται ότι υπάρχουν μεταξύ των εταιριών που διαχειρίζονται κοινόχρηστα ηλεκτρικά πατίνια, και των Αρχών στην Ελλάδα. Μετά την ανακοίνωση της Lime, τώρα κατέφθασε ανακοίνωση και από την Hive. Την δεύτερη εταιρία που δραστηριοποιείται στην Αθήνα.

Η Hive κάνει γνωστό ότι μειώνει και αυτή την μέγιστη ταχύτητα στα 20 χιλιόμετρα, ενώ εξετάζει τρόπους για ελεγχόμενη πρόσβαση και στάθμευση σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας με εφαρμογή geo-fencing. Η ανακοίνωση σημειώνει ότι μέγιστο μέλημα της hive είναι η ασφάλεια των πολιτών και ο σεβασμός του δημόσιου χώρου, προσθέτοντας ότι θα συνεργαστεί με τον Δήμο Αθηναίων για τους βέλτιστους τρόπους ελεγχόμενης πρόσβασης και στάθμευσης, σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας με εφαρμογή geo-fencing.

Ο Country Manager Greece της hive, κ. Παύλος Βλασόπουλος, δήλωσε: «Για εμάς στην hive δεν νοείται τίποτα ως σημαντικότερο από τη δημόσια ασφάλεια (Public Safety) και γενικότερα τον σεβασμό των πεζών στην πόλη. Για αυτό, πιστοί στις αρχές μας, προβαίνουμε σε μια κίνηση που έχει στόχο να καταδείξει ότι αφουγκραζόμαστε την κοινωνία και συνεργαζόμαστε πλήρως με τις Αρχές. Ήρθαμε στην Αθήνα για να μείνουμε και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να καταδείξουμε ότι η εμπειρία του χρήστη (customer experience) συμβαδίζει με τον σεβασμό στους πεζούς και αυτούς που δεν τα χρησιμοποιούν (non users)».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 12 =