αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣε ένα βίντεο από το 1999, ο Jeff Bezos περιγράφει το πως βλέπει το μέλλον. Και κάνει κάποιες προβλέψεις

Σε ένα βίντεο από το 1999, ο Jeff Bezos περιγράφει το πως βλέπει το μέλλον. Και κάνει κάποιες προβλέψεις

Το 1999 είχε ήδη αρχίσει να αναπτύσσεται δυναμικά το ίντερνετ. Και μαζί του μια σειρά από projects τα οποία στην συνέχεια θα εξελίσσονταν σε κολοσσούς. Ένα από αυτά ήταν η Amazon, η αξία της οποίας ξεπέρασε τότε για πρώτη φορά τα 30 δισ. δολάρια.

Το CNBC γυρνά τον χρόνο πίσω, σε εκείνη την χρονιά. Στο παραπάνω βίντεο θα δεις τον Jeff Bezos. Τότε δεν ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Έδειχνε όμως ότι πίστευε στο ίντερνετ και στις εταιρίες που γεννιούνται μέσα από αυτό. Η πρόβλεψη του ξεκάθαρη: «Είναι πολύ εύκολο να προβλέψεις ότι θα υπάρξουν πολλές επιτυχημένες επιχειρήσεις που θα γεννηθούν μέσα από το ίντερνετ».

Ο ίδιος περιγράφει την μεγάλη αγορά που ανοίγεται μπροστά. Και λέει κάτι που επίσης δείχνει την νοοτροπία του: «Αν δεν καταφέρουμε να είμαστε μια από αυτές τις πετυχημένες επιχειρήσεις, θα πρέπει να κατηγορήσουμε μόνο τον εαυτό μας. Και να είμαστε δυσαρεστημένοι από τον εαυτό μας».

Ο ιδρυτής της Amazon κάνει διάφορες προβλέψεις στην συγκεκριμένη συνέντευξη του, τονίζοντας πως -παρόλο που τίποτα δεν είναι σίγουρο- φαίνεται να ανοίγεται μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + 16 =