αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Σας ευχαριστούμε που τα κρατήσατε… ίδια»: Σκληρό τρολάρισμα από την Huawei προς την Apple για τα iPhones

«Σας ευχαριστούμε που τα κρατήσατε… ίδια»: Σκληρό τρολάρισμα από την Huawei προς την Apple για τα iPhones

Εχτές η Apple παρουσίασε τα νέα iPhone και η Huawei έσπευσε να την ευχαριστήσει για τα νέα της μοντέλα και την “προσκάλεσε” στην παρουσίαση των Mate 20 και Mate 20 Pro για μια πραγματική αναβάθμιση ναυαρχίδας.

Με εμφανή τη διάθεση για χιούμορ, η Huawei σχολίασε τα νέα iPhone Xs, Xs Max και XR με δημοσίευση video στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, ενώ ταυτόχρονα αναφέρει “Thank you for keeping things the same. See you in London” μιας και φαίνεται πως θεωρεί ότι η Apple δεν παρουσίασε κάτι διαφορετικό, “προσκαλώντας” την στην παρουσίαση των Mate 20 στις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο.

Η Huawei θεωρεί πως στην παρουσίασή της θα αποκαλυφθεί πως είναι η αναβάθμιση μιας ναυαρχίδας, κάτι το οποίο είχε κάνει ξανά με το ίδιο ειρωνικό ύφος μετά την παρουσίαση του Galaxy Note 9. Επιπλέον, στο σύντομο video που δημοσίευσε, εμφανίζονται φράσεις όπως “beyond consistency”, “beyond horizon”, και “beyond intelligence”, αφήνοντας υποσχέσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες των Mate 20 και Mate 20 Pro.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν επιβεβαιωθεί, τα Mate 20 και 20 Pro θα διαθέτουν τον επεξεργαστή HiSilicon Kirin 980 βασισμένο στην αρχιτεκτονική των 7nm, ίδια με αυτήν του A12 Bionic που παρουσίασε χτες η Apple. Σε μη επιβεβαιωμένες από τη Huawei πληροφορίες, οι δύο συσκευές θα διαθέτουν notch στην οθόνη, τριπλή κάμερα σε διάταξη 2×2 (συμπεριλαμβανομένου του flash) και τρισδιάστατη σάρωση προσώπου για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 14 =