αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣήμερα, Πέμπτη, η τελετή παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Δημόσιο

Σήμερα, Πέμπτη, η τελετή παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Δημόσιο

Σήμερα, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η ανοιχτή εκδήλωση παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) προς την ελληνική κοινωνία, μέσα από ένα καλλιτεχνικό πείραμα συνύπαρξης και ποικιλομορφίας.

Στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ, πριν την έναρξη του καλλιτεχνικού προγράμματος, θα λάβει χώρα η τελετή παράδοσης του έργου. Στη συνέχεια, χορός, μουσική, τραγούδι, αφηγήσεις, αστική κουλτούρα και happenings θα συναντηθούν σε έναν δημιουργικό διάλογο που αντανακλά τις απεριόριστες δυνατότητες έκφρασης που αγκαλιάζει το ΚΠΙΣΝ μέσα από ένα πρόγραμμα-έκπληξη.

Αποσπάσματα του προγράμματος θα αποκαλυφθούν σε ποικίλα σημεία του ΚΠΙΣΝ, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γίνουν μέρος της γιορτής, ενώ ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά σε οθόνες στην Αγορά, τον Πύργο Βιβλίων, τον Φάρο και το Ξέφωτο.

Στο τέλος, το κοινό θα απολαύσει ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων και η γιορτή θα συνεχιστεί με πάρτι στην Αγορά και dj set από την Kafka (Κατερίνα Καφεντζή). Τη σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Θωμάς Μοσχόπουλος.

Πληροφορίες

Ώρα έναρξης: 18.00
Για τους χώρους των αναμεταδόσεων αλλά και τους επιπλέον χώρους που θα φιλοξενήσουν καλλιτεχνικά δρώμενα δεν απαιτείται εισιτήριο.  Οι θέσεις για την Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος έχουν εξαντληθεί.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά και μέσω live streaming στο www.snf.org/live.

Πρόσβαση στο ΚΠΙΣΝ
Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το ΚΠΙΣΝ σήμερα, θα προσφέρεται δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών με τη χρήση shuttle bus, από τις 15:00 έως τις 22:00, με συχνότητα ανά 30’. Το λεωφορείο, ξεκινά από την πλατεία Συντάγματος (στη συμβολή της με την οδό Ερμού), πραγματοποιεί στάση στο σταθμό Συγγρού – Φιξ (επί της λεωφ. Συγγρού) και θα καταλήγει στην είσοδο του χώρου στάθμευσης του ΚΠΙΣΝ (συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Σαχτούρη)

Χώρος Στάθμευσης

Το ΚΠΙΣΝ διαθέτει προσωρινά δωρεάν χώρο στάθμευσης 1.000 θέσεων. Η είσοδος του χώρου στάθμευσης βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου & Σαχτούρη.

Επιπλέον, όπως αναφέρει η Ναυτεμπορική, λόγω της σημερινής απεργίας των ΜΜΜ, θα διατεθεί ο χώρος στάθμευσης του γηπέδου Tae Kwon Do, από τις 15:00 και μετά. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, στο χώρο στάθμευσης του Tae Kwon Do θα υπάρχουν shuttle buses που θα συνδέουν το γήπεδο με το ΚΠΙΣΝ (στο Κέντρο Επισκεπτών – Ευριπίδου και Δοϊράνης) και αντίστροφα.

Για λόγους ασφαλείας από τις 17:15 και μετά δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στην Εσπλανάδα.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 9 =