αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Σήμερα έμαθα κάτι που κανένα σχολείο δεν μπορεί να μου το διδάξει»: Το ξεχωριστό post του Σ. Τσιτσιπά

«Σήμερα έμαθα κάτι που κανένα σχολείο δεν μπορεί να μου το διδάξει»: Το ξεχωριστό post του Σ. Τσιτσιπά

Πάλεψαν μέσα στο γήπεδο για πάνω από 5 ώρες. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει τον Σταν Βαβρίνκα στο Rolan Garos. Ωστόσο, πήρε πολλά σπουδαία μαθήματα. Ο Έλληνας τενίστας έκανε αμέσως μετά ένα post στο Facebook, το οποίο αξίζει να διαβάσεις. Θα φανεί χρήσιμο και στην δική σου καριέρα. Ειδικά αν έχεις μπει στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ολόκληρο το post του Στέφανου Τσιτσιπά

«Σήμερα ένιωσα κάτι που δεν μπορώ πραγματικά να εξηγήσω. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά σε όλη μου τη ζωή, στα είκοσι χρόνια ύπαρξής μου, που ένιωσα αυτή την “αύρα”, τον πραγματικό ορισμό της λέξης, τον ανταγωνισμό. Όχι οποιοδήποτε είδος ανταγωνισμού όμως, ήταν διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη στιγμή, οποιαδήποτε άλλη μάχη, οποιαδήποτε άλλη στιγμή στο γήπεδο του τένις. Υπάρχει κάτι σχετικά με σήμερα που δεν θα μπορώ να εξηγήσω. Είναι ένα συναίσθημα που με κάνει να εκτιμώ το άθλημα που επέλεξα να κυνηγήσω στη ζωή μου ως καριέρα. Η πικρή γεύση αυτής της απώλειας είναι κάτι ανεξήγητο.

Ο Σταν Βαβρίνκα κάνει το άθλημά μας αληθινό και ρεαλιστικό. Είναι κάτι που είναι σπάνιο να το βρεις στον κόσμο που είμαστε. Είναι κάτι μοναδικό. Υπάρχει γοητεία και χάρισμα σε αυτό. Και οι δύο παλέψαμε, και οι δύο πήγαμε πέρα από τα όριά μας, και οι δύο βιώσαμε τύχη και το πεπρωμένο μας τράβηξε σε αυτό το παριζιάνικο κορτ μετά από πέντε ώρες σωματικής και ψυχικής ταλαιπωρίας. Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή είναι θετικό ή αρνητικό. Δεν υπάρχει διπολική επίδραση σε αυτό. Σήμερα έμαθα κάτι που κανένα σχολείο, καμία τάξη, κανένας δάσκαλος δεν θα μπορούσε να διδάξει. Λέγεται ζωντανή ζωή!».

Today I felt something that I can’t really explain. Today was the first time in my entire life, in my twenty years of…

Gepostet von Stefanos Tsitsipas am Sonntag, 2. Juni 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − ten =