αρχικηVIRALΡώμη με 39 ευρώ, Βουδαπέστη με 35 ευρώ, και άλλα: Μερικά φθηνά ταξίδια για να πας το φθινόπωρο

Ρώμη με 39 ευρώ, Βουδαπέστη με 35 ευρώ, και άλλα: Μερικά φθηνά ταξίδια για να πας το φθινόπωρο

Θέλετε να υποδεχτείτε τα πρωτοβρόχια, την αλλαγή ώρας και θερμοκρασίας και τη συννεφιά με ένα ταξιδάκι; Δείτε τις προσφορές και ετοιμάστε βαλίτσες για Νοέμβριο.

Ρώμη από 39 ευρώ
Προσθέστε λίγο ιταλικό αέρα και λίγο… gelato στο φθινόπωρό σας με ένα ταξίδι στη Ρώμη. Στη Ryanair θα βρείτε εισιτήρια για τον Νοέμβριο μετ’ επιστροφής από 39 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των τελών.

Βελιγράδι από 110 ευρώ
Το Βελιγράδι έχει εξελιχθεί σε μια αγαπητή, οικονομική και φιλόξενη πόλη-προορισμό για πολλούς ταξιδιώτες, αντισυμβατικούς και μη. Ανακαλύψτε το με εισιτήρια γύρω στα 100-110 ευρώ τον Νοέμβριο με την Aegean aller-retour.

Βουδαπέστη από 35 ευρώ
Σπα, αρχοντική ατμόσφαιρα, ουγγαρέζικη κουζίνα. Ένα ταξίδι στη Βουδαπέστη ακούγεται πολύ δελεαστικό αυτή την εποχή και μπορείτε να το πραγματοποιήσετε με τη Ryanair από 35 ευρώ μετ’ επιστροφής.

Βαρσοβία από 96 ευρώ
Η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Πολωνίας έχει άλλον αέρα αυτή την εποχή και αξίζει να γνωρίσετε την κουκλίστικη Παλιά Πόλη της, την εξίσου γραφική Νέα Πόλη της, τα μπαράκια της και την κουζίνα της με αεροπορικά από 96 ευρώ μετ’ επιστροφής τον Νοέμβριο με την Aegean.

Βερολίνο από 61 ευρώ
Η πρωτεύουσα της Γερμανίας είναι μια πόλη με ιστορία, κουλτούρα, αξιοθέατα και ποιότητα ζωής. Γνωρίστε την άλλοτε πόλη-σύμβολο του Ψυχρού Πολέμου και μια από τις πιο σύγχρονες και ενδιαφέρουσες μητροπόλεις του κόσμου, με εισιτήρια από 61 ευρώ με τη Ryanair για τον Νοέμβριο μετ’ επιστροφής.

Άκαμπα από 58 ευρώ
Ένα διαφορετικό ταξίδι στα «άδυτα» της Ιορδανίας, με προορισμό την πόλη Άκαμπα, η οποία βρίσκεται στην Ερυθρά Θάλασσα και φημίζεται για το… αιώνιο καλοκαίρι της. Μπορείτε να ταξιδέψετε ως εκεί με πτήσεις από 58 ευρώ aller-retour με την Ryanair.

Ντουμπρόβνικ από 59 ευρώ
Στο τέλος Οκτωβρίου, μπορείτε να βρείτε προσφορά για τρεις ημέρες στο Ντουμπρόβνικ από 30/10 μέχρι 2/11 από 59 ευρώ με τη Volotea, που σας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε το «Μαργαριτάρι της Μεσογείου» αρκετά οικονομικά. Μην ξεχνάτε ότι το υπέροχο και ταχύτατα τουριστικά αναπτυσσόμενο Ντουμπρόβνικ τα τελευταία χρόνια διαφημίζεται ως ο απόλυτος ταξιδιωτικός προορισμός.

Πηγή: clickatlife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 1 =