αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΡούχα σε χαμηλές τιμές: Τα «Πολωνικά Zara» ανοίγουν νέα καταστήματα στην βόρεια Ελλάδα

Ρούχα σε χαμηλές τιμές: Τα «Πολωνικά Zara» ανοίγουν νέα καταστήματα στην βόρεια Ελλάδα

Πριν από περίπου 1 χρόνο η αλυσίδα Sinsay έκανε «πρεμιέρα» στην Ελληνική αγορά. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στο εμπορικό κέντρο Τalos στο Ηράκλειο της Κρήτης, καταφέρνοντας να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού. Από τότε έχει ανοίξει και άλλα καταστήματα στη χώρα μας.

Η Sinsay είναι μέλος του πολωνικού ομίλου LLP και κερδίζει μερίδια από εδραιωμένους ξένους παίκτες της fast fashion μόδας όπως η ισπανική Zara, η σουηδική H&M κ.ά.

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα της Αθήνας. Η αλυσίδα άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αττική και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ρέντη.

Τώρα επεκτείνει την παρουσία της στη βόρεια Ελλάδα με νέα καταστήματα Sinsay σε Τρίκαλα, Κιλκίς και Ξάνθη εντός Ιουλίου ενώ ταυτοχρόνως, το πλάνος ανάπτυξης περιλαμβάνει και περαιτέρω επέκταση στη Θεσσαλονίκη.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης της εταιρείας, 17 Ιουλίου εγκαινιάζεται το κατάστημα στα Τρίκαλα (οδός Κολοκοτρώνη 1 & Πτολεμαίου) ενώ στις 31 του ίδιου μήνα, ανοίγουν τα σημεία Sinsay στο Flamingo Retail Park της Ξάνθης και στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου του Κιλκίς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =