αρχικηVIRALΡεκόρ συνδρομητών για το Disney+ και… απειλεί το Netflix

Ρεκόρ συνδρομητών για το Disney+ και… απειλεί το Netflix

Τι και αν ο κορωνοϊός έχει πάει πίσω όλη την κινηματογραφική βιομηχανία, από όλη αυτήν την κατάσταση φαίνεται πως κερδισμένες θα βγουν οι streaming υπηρεσίες και ίσως οι αλλαγές να είναι τόσο ριζοσπαστικές που η ψυχαγωγία να μεταφερθεί κατά συντριπτική πλειοψηφία σε αυτές. Το Disney Plus οργώνει την πίτα των streaming υπηρεσιών και απειλεί ευθέως την παντοκρατορία του Netflix, καθώς τα νούμερα που ανακοίνωσε μετά από ένα χρόνο λειτουργίας, ούτε που θα τα φανταζόταν στο αντίστοιχο διάστημα. 

Μέσα από την αναφορά του τέταρτου τριμήνου αυτού του οικονομικού έτους, το Disney+ έφτασε τα 73.7 εκατομμύρια συνδρομητές, βάσει δεδομένων που ισχύουν μέχρι τις 3 Οκτωβρίου 2020. 

Αυτομάτως, αυτό σημαίνει ότι από τον περασμένο Αύγουστο που είχε ανακοινώσει πως ξεπέρασε του 60 εκ. συνδρομητές, μέσα σε δύο μήνες απέκτησε περισσότερα από 13 εκ. συνδρομητές. Σε αυτό συνέβαλε προφανώς η τεράστια δημοφιλία του The Mandalorian και το γεγονός πως ο κόσμος περίμενε σε αναμμένα κάρβουνα τη 2η σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 30 Οκτωβρίου. 

Και σα να μην έφτανε αυτό, οι συνδρομητές του θα έχουν να περιμένουν ένα σωρό περιεχόμενο από τη Lucasfilm και τη Marvel Studios στους επόμενους μήνες και χρόνια. Χθες μάθαμε ότι το WandaVision, η πρώτη σειρά της Marvel στην υπηρεσία, θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο, την ίδια ώρα αναμένεται να μάθουμε πότε θα βγει και το The Falcon and the Winter Soldier

Ακόμη στα σκαριά βρίσκονται σειρές όπως το Obi-Wan με τον Ewan McGregor, το prequel του Rogue One με τον Cassian Andor του Diego Luna, το Loki με τον Tom Hiddleston, καθώς και άλλες παραγωγές όπως τα Ms. Marvel, Moon Knight με τον Oscar Isaac και το She-Hulk

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − 7 =