αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΡεκόρ επισκεψιμότητας για το It’s Possible τον Ιανουάριο: 47.314 μοναδικοί αναγνώστες, 145.656 προβολές σελίδας

Ρεκόρ επισκεψιμότητας για το It’s Possible τον Ιανουάριο: 47.314 μοναδικοί αναγνώστες, 145.656 προβολές σελίδας

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2018 για το It’s Possible. Το site συγκέντρωσε τον Ιανουάριο 47.314 μοναδικούς αναγνώστες και 145.656 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Αυτός ήταν, από πλευράς επισκεψιμότητας, ο καλύτερος μήνας στην μέχρι τώρα διαδρομή του site. Με βάση τους αριθμούς, το It’s Possible είναι ένα από τα πιο δημοφιλή news sites που εστιάζουν στην καινοτόμο επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Το 62% της επισκεψιμότητας τον Ιανουάριο προήλθε από mobile συσκευές- ένα ποσοστό ιδιαίτερα υψηλό για ενημερωτική ιστοσελίδα. Την ίδια στιγμή, στην κατάταξη του Alexa.com – την οποία μπορεί να δει ο καθένας- το It’s Possible έχει αναρριχηθεί σήμερα (1/2) στη θέση 2.575 σε ότι αφορά τα ελληνικά sites.

Κάπως έτσι, το It’s Possible συνεχίζει την ανοδική τροχιά του. Βασιζόμενο σε 4 βασικούς πυλώνες, οι οποίοι έχουν μείνει αναλλοίωτοι από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Ποιοι είναι αυτοί:

1- Ένα site ανοιχτό σε όλους

2- Όχι πληρωμένα- μάρκετινγκ άρθρα

3- Κανείς να μην εργάζεται αμισθί για το αυτό

4- Να είναι «υπογεγραμμένο» site

Στόχος του It’s Possible από την πρώτη ημέρα ήταν να δημιουργήσει μια «μεγάλη συζήτηση». Σε αυτή έχουν θέση όλοι. Οι startuppers, οι παλαιότεροι επιχειρηματίες, οι Bloggers, οι YouTubers, οι άνθρωποι που έχουν επιχειρήσεις σε μικρότερες πόλεις, οι Έλληνες του εξωτερικού. Ο οποιοσδήποτε έχει δημιουργήσει ένα δικό του project και έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία να πει. Το It’s Possible ήταν και παραμένει ανοιχτό σε όλους. Είναι χαρακτηριστικό, ότι πολλές από τις συνεντεύξεις που βλέπετε κατά καιρούς, έγιναν επειδή οι πρωταγωνιστές, μας έστειλαν απλά ένα email.

Παράλληλα, το site έχει επιλέξει να μην φιλοξενεί πληρωμένα άρθρα και συνεντεύξεις. ‘Η sponsored posts όπως τα ονομάζουν στην γλώσσα του μάρκετινγκ. Οτιδήποτε βλέπετε στο It’s Possible είναι αληθινό. Και στόχος είναι να παραμείνει έτσι για πάντα.

Επίσης, παρά τους νέους ανθρώπους και τους λίγο μεγαλύτερους που έχουν προσφερθεί κατά καιρούς, κανείς δεν εργάζεται αμισθί για το It’s Possible. Μόνο ο ιδρυτής, για όσο και όταν χρειάζεται. Φυσικά, το site είναι πάντα υπογεγραμμένο. Στην κατηγορία «επικοινωνία» μπορείτε να δείτε το ποιος το διαχειρίζεται. Ενώ πολλά από τα άρθρα –ειδικά τα επικριτικά- είναι επίσης υπογεγραμμένα.

Από την άλλη μεριά, κανείς δεν είναι τέλειος. Έτσι και εδώ, έχουν γίνει λάθη, αστοχίες, και κάποια πράγματα σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν γίνει καλύτερα. Στόχος είναι τα λάθη να περιοριστούν, η ανοδική πορεία να συνεχιστεί, και το πιο σημαντικό: Το it’s Possible να παραμείνει «αναλλοίωτο».

Οι διαφημιζόμενοι εδώ

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες. Σημειώνεται, ότι αυτή τη στιγμή «τρέχει» η αποκλειστική προσφορά για νέους επιχειρηματίες και startuppers, με την οποία μπορεί κάποιος να πάρει banner με μόλις 150 ευρώ για 1 μήνα, σε κάποια από τις επιλεγμένες θέσεις. Οι υπόλοιποι μπορούν να μάθουν τα αναλυτικά κόστη, στο ίδιο email.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five − 3 =