αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΡεκόρ επισκεψιμότητας για το It’s Possible με 968.196 μοναδικούς αναγνώστες τον Φεβρουάριο

Ρεκόρ επισκεψιμότητας για το It’s Possible με 968.196 μοναδικούς αναγνώστες τον Φεβρουάριο

Συνολικά 968.196 μοναδικούς αναγνώστες και 2.174.517 προβολές σελίδας συγκέντρωσε το It’s Possible τον Φεβρουάριο 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Αυτός ήταν ο καλύτερος, από πλευράς επισκεψιμότητας, μήνας στην μέχρι τώρα διαδρομή του site. Συνεχίζοντας την ανοδική πορεία του.

H μεγαλύτερη Business-Millennial κοινότητα της Ελλάδας είναι εδώ.

Και τον Φεβρουάριο σημαντικό ρόλο έπαιξε το traffic από mobile. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 88% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Την ίδια στιγμή, το κοινό του site είναι στοχευμένο, εστιάζοντας στις νέες ηλικίες- στους λεγόμενους Millennials. Ενώ περίπου 5 στους 10 ανθρώπους που διαβάζουν το It’s Possible είναι γυναίκες.

Υπενθυμίζεται ότι είναι πλήρως ενεργή και η Facebook Ομάδα It’s Possible Room στην οποία ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ελεύθερα την ανάρτηση του, χωρίς να χρειάζεται κάποια έγκριση από τον διαχειριστή ή οποιοδήποτε άλλο.

Μπορείς να προβληθείς στην κοινότητα μας

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες.

*Το It’s Possible είναι ένα site που ξεκίνησε από το δωμάτιο ενός σπιτιού στην Καλλιθέα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − one =