αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΡεκόρ για τρίτο σερί μήνα: 81.873 μοναδικοί αναγνώστες και 194.047 προβολές σελίδας για το It’s Possible τον Οκτώβρη

Ρεκόρ για τρίτο σερί μήνα: 81.873 μοναδικοί αναγνώστες και 194.047 προβολές σελίδας για το It’s Possible τον Οκτώβρη

Σε συνεχή ανοδική τροχιά βρίσκεται το It’s Possible. Κάτι που αποτυπώθηκε και στους αριθμούς του Οκτώβρη 2018. Συγκεκριμένα το site συγκέντρωσε συνολικά 81.873 μοναδικούς αναγνώστες και 194.047 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Πετυχαίνοντας ρεκόρ επισκεψιμότητας για τρίτο συνεχόμενο μήνα.

Η συνεχής άνοδος αποτυπώνεται και στην κατάταξη του Alexa.com- την οποία μπορεί ελεύθερα να δει ο καθένας. Σήμερα (1/11) το It’s Possible βρίσκεται στην θέση 1.786 σε ότι αφορά την κατάταξη των ελληνικών sites. Ανεβαίνοντας όλο και πιο πάνω όσο περνά ο καιρός.

Για έναν ακόμα μήνα, τον Οκτώβριο 2018, σημαντικό ρόλο έπαιξε το mobile κομμάτι. Αφού το 64,2% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο, είναι το γεγονός ότι περίπου 5 στους 10 αναγνώστες μας είναι γυναίκες. Κάτι αρκετά εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι σε ένα επιχειρηματικό event περίπου 8 στους 10 παρευρισκόμενους είναι άντρες.

Σημειώνεται ότι το It’s Possible είναι ένα project που ξεκίνησε κάποτε από ένα δωμάτιο σπιτιού στην Καλλιθέα.

Το site συνεχίζει την διαδρομή του, πάντα στηριζόμενο σε 4 βασικούς πυλώνες, οι οποίοι έχουν μείνει αναλλοίωτοι από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Ποιοι είναι αυτοί:

1- Ένα site ανοιχτό σε όλους

2- Όχι πληρωμένα- μάρκετινγκ άρθρα

3- Κανείς να μην εργάζεται αμισθί για το site

4- Να είναι ένα «υπογεγραμμένο» site

Στόχος του It’s Possible από την πρώτη ημέρα ήταν να δημιουργήσει μια «μεγάλη συζήτηση». Σε αυτή έχουν θέση όλοι. Οι startuppers, οι παλαιότεροι επιχειρηματίες, οι Bloggers, οι YouTubers, οι άνθρωποι που έχουν επιχειρήσεις σε μικρότερες πόλεις, οι Έλληνες του εξωτερικού. Ο οποιοσδήποτε έχει δημιουργήσει ένα δικό του project και έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία να πει. Το It’s Possible ήταν και παραμένει ανοιχτό σε όλους. Είναι χαρακτηριστικό, ότι πολλές από τις συνεντεύξεις που βλέπετε κατά καιρούς, έγιναν επειδή οι πρωταγωνιστές, μας έστειλαν απλά ένα email.

Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας σε αυτό το εκπληκτικό ταξίδι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 4 =