αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΡεκόρ για το It’s Possible: 278.313 μοναδικοί αναγνώστες και 465.022 page views τον Ιανουάριο

Ρεκόρ για το It’s Possible: 278.313 μοναδικοί αναγνώστες και 465.022 page views τον Ιανουάριο

Με ρεκόρ επισκεψιμότητας ξεκίνησε το 2021 για το It’s Possible. Τον Ιανουάριο που μόλις ολοκληρώθηκε, το site συγκέντρωσε 278.313 μοναδικούς αναγνώστες και 465.022 page views, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Αυτός ήταν, από πλευράς επισκεψιμότητας, ο καλύτερος μήνας στην μέχρι τώρα διαδρομή του site.

Με βάση τους αριθμούς, το It’s Possible είναι ένα από τα πιο δημοφιλή sites που ασχολούνται με τις startups και τους freelancers στην Ελλάδα. Παραμένοντας πάντα ένα site ανοιχτό σε όλους, στους «μικρούς» και στους «μεγάλους».

Η ανοδική πορεία καταγράφεται και στο ranking του Alexa.com. Σήμερα (1/2) το It’s Possible είναι στη θέση 705 (GR).

Ένα ακόμα στοιχείο που μας κάνει χαρούμενους, είναι το γεγονός ότι σχεδόν το 50% των αναγνωστών του It’s Possible είναι γυναίκες, όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία της επίσημης Facebook Page μας. Την ίδια στιγμή, το κοινό του site είναι στοχευμένο, εστιάζοντας στις νέες ηλικίες- στους λεγόμενους Millennials.

Σημειώνεται επίσης ότι τον Ιανουάριο το 83% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές.

Τι θα έλεγες να προβληθείς απευθείας στην μεγάλη κοινότητα μας;

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες. Σημειώνεται, ότι η διαφήμιση στο site αφορά μόνο banners.

*Το It’s Possible είναι ένα site που ξεκίνησε από το δωμάτιο ενός σπιτιού στην Καλλιθέα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 12 =