αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΡεκόρ για το It’s Possible με 1.660.929 μοναδικούς αναγνώστες τον Μάιο

Ρεκόρ για το It’s Possible με 1.660.929 μοναδικούς αναγνώστες τον Μάιο

Σε συνεχή ανοδική τροχιά βρίσκεται το It’s Possible. Τον Μάιο του 2023 το site συγκέντρωσε συνολικά 1.660.929 μοναδικούς αναγνώστες και 3.938.567 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Αυτός ήταν ο καλύτερος μήνας, από πλευράς επισκεψιμότητας, στην μέχρι τώρα διαδρομή του site.

H μεγαλύτερη Business-Millennial κοινότητα της Ελλάδας είναι εδώ.

Και τον Μάιο σημαντικό ρόλο έπαιξε το traffic από mobile. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 91% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Την ίδια στιγμή, το κοινό του site είναι στοχευμένο, εστιάζοντας στις νέες ηλικίες- στους λεγόμενους Millennials. Ενώ περίπου 5 στους 10 ανθρώπους που διαβάζουν το It’s Possible είναι γυναίκες.

Υπενθυμίζεται ότι είναι πλήρως ενεργή και η Facebook Ομάδα It’s Possible Room στην οποία ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ελεύθερα την ανάρτηση του- σχετική με τη θεματολογία της Ομάδας.

Τι θα έλεγες να προβληθείς στην μεγάλη κοινότητα μας;

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 3 =