αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΡεκόρ για τέταρτο σερί μήνα: 91.222 μοναδικοί αναγνώστες και 190.122 προβολές σελίδας για το It’s Possible τον Νοέμβρη

Ρεκόρ για τέταρτο σερί μήνα: 91.222 μοναδικοί αναγνώστες και 190.122 προβολές σελίδας για το It’s Possible τον Νοέμβρη

Ο Νοέμβριος 2018 ήταν ένας ακόμα δυνατός μήνας για το It’s Possible. Συγκεκριμένα, το site συγκέντρωσε συνολικά 91.222 μοναδικούς αναγνώστες (ρεκόρ για τέταρτο συνεχόμενο μήνα) και 190.122 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Με βάση τους αριθμούς αυτούς, το It’s Possible είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά sites που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Για έναν ακόμα μήνα, σημαντικό ρόλο έπαιξε το mobile κομμάτι. Αφού το 63,1% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο, είναι το γεγονός ότι περίπου 5 στους 10 αναγνώστες μας είναι γυναίκες. Κάτι αρκετά εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι σε ένα επιχειρηματικό event περίπου 8 στους 10 παρευρισκόμενους είναι άντρες.

Σημειώνεται ότι το It’s Possible είναι ένα project που ξεκίνησε κάποτε από ένα δωμάτιο σπιτιού στην Καλλιθέα.

Το site συνεχίζει την διαδρομή του, πάντα στηριζόμενο σε 4 βασικούς πυλώνες, οι οποίοι έχουν μείνει αναλλοίωτοι από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Ποιοι είναι αυτοί:

1- Ένα site ανοιχτό σε όλους

2- Όχι πληρωμένα- μάρκετινγκ άρθρα

3- Κανείς να μην εργάζεται αμισθί για το site

4- Να είναι ένα «υπογεγραμμένο» site

Στόχος του It’s Possible από την πρώτη ημέρα ήταν να δημιουργήσει μια «μεγάλη συζήτηση». Σε αυτή έχουν θέση όλοι. Οι startuppers, οι παλαιότεροι επιχειρηματίες, οι Bloggers, οι YouTubers, οι άνθρωποι που έχουν επιχειρήσεις σε μικρότερες πόλεις, οι Έλληνες του εξωτερικού. Ο οποιοσδήποτε έχει δημιουργήσει ένα δικό του project και έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία να πει. Το It’s Possible ήταν και παραμένει ανοιχτό σε όλους. Είναι χαρακτηριστικό, ότι πολλές από τις συνεντεύξεις που βλέπετε κατά καιρούς, έγιναν επειδή οι πρωταγωνιστές, μας έστειλαν απλά ένα email. Μάλιστα, μέσα στον Νοέμβριο ξεπεράσαμε τις συνολικά 200 συνεντεύξεις, που έχουν γίνει από την 1η ημέρα λειτουργίας του site.

Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας σε αυτό το εκπληκτικό ταξίδι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × two =