αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠώς να απαλλαγείς από την αρνητική ενέργεια που υπάρχει γύρω σου, με 3 απλές τεχνικές

Πώς να απαλλαγείς από την αρνητική ενέργεια που υπάρχει γύρω σου, με 3 απλές τεχνικές

Η ενέργεια είναι παντού. Μπορείτε να το ονομάσετε vibes, μπορείτε να το ονομάσετε moods, και μπορείτε επίσης να το ονομάσετε συναισθήματα. Θα έχετε δίκιο όποια λέξη κι αν επιλέξετε.

Θυμάστε εκείνες τις μέρες που γυρνάτε σπίτι εξαντλημένοι και εκνευρισμένοι μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Ίσως είχατε λογομαχία με έναν συνάδελφο ή αποτύχατε σε ένα σημαντικό project. Θα κάνατε τα πάντα για να απελευθερώσετε αυτά τα αρνητικά συναισθήματα και να αισθανθείτε ξανά καλά, αλλά δεν μπορείτε. Αυτή είναι η αρνητική ενέργεια στη πράξη.

Γνωρίζουμε ότι η ενέργεια μπορεί να είναι θετική ή αρνητική. Μπορεί να προέρχεται από διαφορετικές πηγές, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μας και άλλων ανθρώπων. Τι μπορείς να κάνεις; Εδώ είναι 3 απλοί τρόποι για να απαλλαγείς από την αρνητική ενέργεια.

1# Μείνε μακριά από αρνητικούς ανθρώπους. Το έχουμε ξανά πει. Οι άνθρωποι που έχουμε γύρω μας, μας επηρεάζουν. Είτε θετικά είτε αρνητικά. Δυστυχώς, δεν μας ωθούν όλοι να γίνουμε καλύτεροι. Μερικοί άνθρωποι μας εμποδίζουν να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας ή μας παροτρύνουν μην ρισκάρουμε. Αλλά πως μπορείς να διαχειριστείς τους τοξικούς ανθρώπους που έχεις γύρω σου; Ανθρώπους που ήδη έχεις στις παρέες σου ή τους συναντάς κάθε ημέρα στο γραφείο. Κράτα τις αποστάσεις σου. Και σε ένα παλαιότερο άρθρο μας εδώ, μπορείς να δεις συνολικά 6 τρόπους για να τους διαχειριστείς.

2# Αναπνοές. Αν θέλετε να μάθετε πώς να απαλλαγείτε από την αρνητική ενέργεια στο σώμα σας, εδώ είναι μια άλλη χρήσιμη τεχνική. Λειτουργεί τόσο για τα δικά σας συναισθήματα και σκέψεις όσο και για την κακή ενέργεια από εξωτερικές επιρροές που συνδέονται με εσάς. Είναι τόσο απλό που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ενώ παίρνετε το λεωφορείο για τη δουλειά ή μέσα στο αυτοκίνητο σας. Πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές και επικεντρωθείτε στη διαδικασία της εισπνοής και της εκπνοής. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ιδιαίτερες τεχνικές εδώ – απλά προσέχετε την αναπνοή σας.

Τώρα, οραματιστείτε πώς μια λαμπερή ροή λευκής ενέργειας γεμίζει το σώμα σας κάθε φορά που εισπνέετε. Εισέρχεται από τη μύτη σας και εξαπλώνεται σε ολόκληρο το σώμα σας. Σε γεμίζει. Είναι η θετική ενέργεια της ηρεμίας και της ευτυχίας. Κάθε φορά που εκπνέετε, οραματιστείτε πώς η ροή της μαύρης ενέργειας φεύγει από το σώμα σας. Κινείται προς τα πάνω, φτάνει στο κεφάλι σας και βγαίνει από τα ρουθούνια σας με κάθε εκπνοή. Είναι η αρνητική ενέργεια που αφαιρείτε από το σώμα σας.

3# Νερό. Θα χρειαστείτε μια πηγή τρεχούμενου νερού. Μάλλον δεν μπορείτε να βρείτε μια… στο αυτοκίνητο ή το λεωφορείο, αλλά είναι πολύ εύκολο να το βρείτε στη δουλειά, στο σπίτι ή αλλού. Απλώς χρησιμοποιήστε το μπάνιο. Αυτή η τεχνική είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για συγκρούσεις και τεταμένες καταστάσεις, όταν αισθάνεστε κατακλυσμένοι από άγχος ή ανησυχία. Το νερό έχει πραγματικά μαγικές ιδιότητες όταν πρόκειται για συναισθηματικό καθαρισμό και απαλλαγή από την αρνητική ενέργεια. Πηγαίνετε στο μπάνιο και ανοίξτε το νερό. Θα ήταν τέλειο αν μπορούσατε να μείνετε ανενόχλητοι για λίγα λεπτά, παρόλο που δεν είναι εύκολη υπόθεση αν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο. Πλύνετε τα χέρια σας και κρατήστε τα κάτω από το τρεχούμενο νερό. Εστιάστε στην αφή. Είναι το νερό κρύο ή ζεστό; Δώστε προσοχή στο πόσο απαλά αγγίζει το δέρμα σας. Η συγκέντρωση στις σωματικές σας αισθήσεις θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε τα προβλήματά σας για ένα δευτερόλεπτο και εστιάσετε στην παρούσα στιγμή. Τώρα, σκεφτείτε την κατάσταση που σας αναστατώνει ή στραφείτε στα αρνητικά συναισθήματα που σας βασάνιζαν. Κοιτάξτε τα χέρια σας και οραματιστείτε πώς αυτά τα τοξικά συναισθήματα ή σκέψεις φεύγουν από το σώμα σας μέσα από το δέρμα σας.

Διατηρήστε αυτήν την εικόνα στο κεφάλι σας για όσο περισσότερο μπορείτε και οραματιστείτε πώς το νερό γίνεται όλο και πιο καθαρό καθώς απαλλάσσεστε από την αρνητική ενέργεια από το σώμα σας. Μπορείτε επίσης να ασκήσετε αυτήν την απλή άσκηση οπτικοποίησης κατά τη διάρκεια του βραδινού ντους σας μετά από μια τεταμένη εργάσιμη ημέρα για να ξεπλύνετε όλο το άγχος και τα προβλήματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 7 =