αρχικηVIRAL«Πώς επιλέγεις να περνάς το χρόνο σου. Αυτό τελικά είναι το πιο σημαντικό»: Ο Brad Pitt είπε κάτι που πρέπει να ακούσεις

«Πώς επιλέγεις να περνάς το χρόνο σου. Αυτό τελικά είναι το πιο σημαντικό»: Ο Brad Pitt είπε κάτι που πρέπει να ακούσεις

Πλέον έχει φτάσει στα 55 του. Και αντιμετωπίζει διαφορετικά την ζωή, σε σχέση με παλαιότερα. Αυτό εξήγησε ο Brad Pitt, σε νέα του συνέντευξη στο περιοδικό GQ.

Που οφείλεται αυτή η αλλαγή: «Ίσως γιατί μεγάλωσα, φίλε μου. Γερνάμε γαμ@το μου. Και το καταλαβαίνω πια – ξαφνικά έχεις μεγαλύτερη εμπειρία με τους ανθρώπους, για καλό ή για κακό. Και μετράς ήττες και νίκες. Που όμως κι αυτό, μεγαλώνοντας, δεν μοιάζει ακριβώς έτσι – δεν είναι ούτε ήττες, ούτε νίκες ακριβώς. Πώς κάποιος επιλέγει να περνάει το χρόνο του. Αυτό τελικά είναι το πιο σημαντικό ζήτημα για μένα. Πώς περνάμε τη ζωή μας», τόνισε ο διάσημος ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Με τον Λίο (ΝτιΚάπριο) συζητούσαμε τις προάλλες και κατάλαβα ότι, κάπου εκεί στα τέλη των 90ς και τις αρχές των 00ς, επέλεγα ενδιαφέροντες ρόλους, χωρίς όμως να ζω μία ενδιαφέρουσα ζωή…», είπε ο Πιτ και πρόσθεσε: «Είχα δώσει τόση σημασία κι έμφαση στο να προσπαθώ να βρω ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Και κάποια στιγμή είπα – να πάει να γαμ@θ@. Θα προσπαθήσω να ζω εγώ μία ενδιαφέρουσα ζωή και όλα τα άλλα θα λυθούν από μόνα τους. Βγείτε, ζήστε με ενδιαφέρον. Αποκτήστε πραγματικές εμπειρίες. Αυτό διοχετεύεται και στη δουλειά…».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 1 =