αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠύργος Πειραιά: Νέο πλάνο για μετατροπή των τελευταίων 10 ορόφων σε πολυτελή διαμερίσματα

Πύργος Πειραιά: Νέο πλάνο για μετατροπή των τελευταίων 10 ορόφων σε πολυτελή διαμερίσματα

Σε αναπροσαρμογή του σχεδιασμού για τις χρήσεις που θα αναπτυχθούν στον πύργο του Πειραιά, ενδέχεται να προχωρήσουν το προσεχές διάστημα οι επενδυτές που έχουν αναλάβει την εκμετάλλευση του ακινήτου, δηλαδή το σχήμα Dimand Real Estate-EBRD και Prodea Investments.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, στο τραπέζι αναμένεται να τεθεί η μετατροπή των τελευταίων 10 ορόφων του κτιρίου σε πολυτελή διαμερίσματα. Μάλιστα, το προσεχές δίμηνο πρόκειται να γίνουν οι πρώτες κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση, κυρίως ως προς το σκέλος της διερεύνησης του πιθανού αγοραστικού ενδιαφέροντος, προκειμένου στη συνέχεια να ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις.

Με βάση τον σχετικό σχεδιασμό, εφόσον όντως υπάρξει η απαιτούμενη ζήτηση, το σχέδιο για την ανάπλαση του εμβληματικού κτιρίου στο κέντρο του Πειραιά θα αναπροσαρμοστεί, ώστε να προκύψουν περίπου 7.000 τ.μ. κατοικιών. Μέχρι σήμερα, το πλάνο που είχαν επεξεργαστεί οι επενδυτές προέβλεπε ότι θα δημιουργηθούν 17.000 τ.μ. γραφείων. Με βάση την προτεινόμενη αλλαγή, οι χώροι γραφείων θα περιοριστούν σε 10.000 τ.μ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 17 =