αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠότε ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Πότε ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Από την Τρίτη 3 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα και προαιρετικά ανοιχτά θα μπορούν να είναι τα καταστήματα την Κυριακή 8 Μαΐου.

Με την έναρξη των ενδιάμεσων εκπτώσεων αλλά και των γιορτινών ημερών, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζοντας την απαίτηση του συνόλου των επιχειρήσεων αλλά και των φορέων εκπροσώπησης των καταναλωτών, ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά του παρεχόμενου θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων, που δημιουργεί στρεβλώσεις στην αγορά και δεν επιτρέπει τη διαμόρφωση χαμηλών αρχικών τιμών σε όλα τα είδη από την αρχή της σεζόν. Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο αλλά και στην πολύπαθη αγορά».

Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Πόσο θα διαρκέσουν

«Σας ενημερώνουμε ότι η ενδιάμεση εαρινή εκπτωτική περίοδος, με το ισχύον νομικό πλαίσιο, διαρκεί 15 ημερολογιακές ημέρες από 1η έως 15 Μαΐου. Συνεπώς φέτος η έναρξη των Ενδιάμεσων Εκπτώσεων θα γίνει την Τρίτη 3 Μαΐου» αναφέρει συγκεκριμένα ο ΕΣΑ σε ανακοίνωσή του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − nine =