αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠότε θα μπουν στους λογαριασμούς τα 534 ευρώ για τις αναστολές Ιανουαρίου

Πότε θα μπουν στους λογαριασμούς τα 534 ευρώ για τις αναστολές Ιανουαρίου

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου «τρέχουν» οι προθεσμίες για την υποβολή δηλώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας στο supportemployees.services.gov.gr. Ειδικότερα οι εργαζόμενοι που μπορούν να μπουν σε αναστολή είναι οι εργαζόμενοι των κλειστών επιχειρήσεων και των πληττόμενων βάσει ΚΑΔ.

Με την λήξη των προθεσμιών το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων θα προχωρήσει στην καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ, για 30 ημέρες αναστολής, το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, οπως σημειώνει το Dikaiologitika.gr.

Αναλυτικότερα οι προθεσμίες έχουν ως εξής:

– μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021 μπορούν οι κλειστές ή πληττόμενες επιχειρήσεις να υποβάλλουν αίτηση στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ supportemployees.services.gov.gr για τις δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων μηνός Ιανουαρίου.


– μέχρι τις 31 Ιανουαρίου οι επαγγελματίες της Τέχνης και του Πολιτισμού που είναι εγγεγραμμένοι στην ειδική πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr έως και την 10/1/2021, πρέπει να υποβάλλουν μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις για τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.


– μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021 οι εργοδότες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων δωδεκάμηνης λειτουργίας υποχρεούνται να υποβάλλουν στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ το ειδικό έντυπο «ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ- ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΚΛΑΔΟ, ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΗΣ-ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΔΕΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2020».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 7 =