αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠότε θα κάνει επίσημη πρεμιέρα ο νέος Αστέρας Βουλιαγμένης (υπό τον κολοσσό Four Seasons)

Πότε θα κάνει επίσημη πρεμιέρα ο νέος Αστέρας Βουλιαγμένης (υπό τον κολοσσό Four Seasons)

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Ο νέος Αστέρας Βουλιαγμένης θα ανοίξει τις πόρτες του στις 29 Μαρτίου 2019. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής η ολική ανακατασκευή και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών και του εξοπλισμού έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του και τα 101 πολυτελή δωμάτια και σουίτες του «Αρίωνα» τα 133 της «Ναυσικάς» και οι 61 καμπάνες του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens περιμένουν να φιλοξενήσουν ξένους αλλά και Έλληνες επισκέπτες που θέλουν και μπορούν να πληρώσουν τις τιμές που ζητάει.

Το πρώτο σαββατοκύριακο λειτουργίας του η ηλεκτρονική πλατφόρμα κρατήσεων της Four Seasons δέχεται κρατήσεις με κόστος από 365 ευρώ την ημέρα για ένα δωμάτιο με θέα στα πεύκα, και έως 2.860 ευρώ την ημέρα για ένα δωμάτιο με θέα στη θάλασσα. Πρόκειται βέβαια για «τιμές γνωριμίας» και χαμηλής σεζόν, καθώς τον Αύγουστο το απλό δωμάτιο ανεβαίνει στα 870 ευρώ και η σουίτα στα 4.250 ευρώ. Η εμπορική τοποθέτηση του είναι σαφής: στοχεύει στη διεθνή και εγχώρια ξενοδοχειακή αγορά που απαρτίζεται από πελάτες της ανώτατης δυνατής εισοδηματικής τάξης.

H επένδυση συνολικού ύψους 650 εκατομμυρίων ευρώ συνιστά το μεγαλύτερο τουριστικό έργο που υλοποιείται αυτή τη στιγμή στη χώρα και περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση των ξενοδοχειακών υποδομών, την ανάπτυξη πολυτελών κατοικιών, τη σημαντική αναβάθμιση της μαρίνας αλλά και της εμβληματικής παραλίας της Astir.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens θα διαθέτει συνολικά 303 δωμάτια σουίτες και bungalows υψηλών προδιαγραφών, εγκαταστάσεις συνεδρίων και εκδηλώσεων, καθώς και αναψυχής και ελεύθερου χρόνου, ελικοδρόμιο και επτά εστιατόρια και μπαρ που θα προσφέρουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες που αναβαθμίζουν τη γαστρονομική ταυτότητα του Αστέρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + one =